Kyani New Sunset ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kyani New Sunset ne işe yarar?
  2. Kyani New Sunset nasil kullanilir?
  3. Kyäni Sunset nedir?
  4. Kyani fiyatları nedir?
  5. Kyani Nıtro plus ne işe yarar?
  6. Kyani HL5 ne ise yarar?
  7. Kyani Sunset ne kadar?
  8. Kyani faydalı mı?
  9. Nitro Plus ne demek?
  10. Nitro ilacı ne işe yarar?
  11. Kyani kolajen ne zaman kullanılır?
  12. Kyani Fit 20 ne ise yarar?
  13. Kyani Sunrise ne zaman kullanılır?
  14. Kyani kolajen nasil kullanilir?
  15. Kyani HL5 nasıl içilir?
  16. Kyani ürünlerini nasıl satın alabilirim?

Kyani New Sunset ne işe yarar?

Kyäni Sunset, somon balığı ve vahşi balık yağlarından elde edilen EPA – DHA, A Vitamini, E Vitamini ve esansiyel bir besin olan D Vitamininin uygun bir kombinasyonunu içerir. Omega 3 vücudun üretemediği, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için dışarıdan alınması zorunlu bir yağ asididir.

Kyani New Sunset nasil kullanilir?

Kullanılır
  1. Sabah Kyäni Nitro alarak başlayın, ardından Kyäni Sunrise. ...
  2. Dört ile beş saat sonra Nitro almak tekrar bir enerji ve emilim takviyesi sağlar.
  3. Son olarak, yatmadan önce bir kez daha Kyäni Nitro, ardından da yabani balıklardan elde edilen Omega-3 içeren Kyäni Sunset'i alın.

Kyäni Sunset nedir?

Kyäni sunset, vahşi balık yağlarından (dünyadaki en saf kaynaklardan olan vahşi somon dahil) elde edilen epa ve dha, a vitamini, e vitamini ve d vitamininin kombinasyonundan meydana gelir. Üçüncü jenerasyonunda kyäni sunset, omega-3 kaynağı olarak (epa ve dha), a ve d vitaminleri, e vitamini içermektedir.

Kyani fiyatları nedir?

6 gün önce Kyäni Ürünleri Fiyat Listesi
  • Kyäni Nitro Plus Wellness Üçgeni. Perakende Alım Fiyatı : 857 TL. Autoship'li Alım Fiyatı : 725 TL. Detaylı bilgi.
  • Kyäni Wellness Üçgeni. Perakende Alım Fiyatı : 779 TL. Autoship'li Alım Fiyatı : 659 TL. ...
  • Kyäni Sunrise 30'lu Paket. Perakende Alım Fiyatı : 293 TL. Autoship'li Alım Fiyatı : 263 TL.

Kyani Nıtro plus ne işe yarar?

A vitaminin normal metabolizmasına katkıda bulunur normal protein sentezine katkıda bulunur. Normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Normal saçın korunmasına katkıda bulunur. Normal tırnakların korunmasına katkıda bulunur.

Kyani HL5 ne ise yarar?

Kyani HL5 / Sıvı Kolajen Vücudumuz, diyetlerimizdeki proteinden kolajen sentezlemesi yaparken, vücudumuzun yaş aldıkça kolajen proteini üretimi azalır ama Kyani HL5, aktif, sağlık bilinci ile yaşayan herkese gerekli desteği sağlar.

Kyani Sunset ne kadar?

Kyani Sunset / Omega 3, E vitamini / Fiyatı: 230 TL | Adnan Akyüz.

Kyani faydalı mı?

Kyani ürünleri de hastalığı tedavi etmemektedir. Hastalığı önleyici bir tedbir niteliğinde bu ürün kullanılır. Kyani, vücudun alması gereken tüm vitaminleri, amino asitleri ve mineralleri sunabiliyor. Kyani ürünlerin doğal olması, vücudun doğal kodları tanımasına yardımcı oluyor.

Nitro Plus ne demek?

Ay içerisinde sınırsız sayıda Nitro Plus hizmetinden yararlanılabilir. NitroPlus hizmetini satın alan kullanıcıların “download” hızları 100 Mbps'ye kadar, “upload” hızları 10 Mbps'ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir.

Nitro ilacı ne işe yarar?

Kyani Nitro FX, vücudun doğal Nitrik Oksit (NO) üretimini artıran noni konsantrenin özel bir karışımıdır. “Yaşam Molekülü” olarak da bilinen Nitrik Oksit, vücudun her hücresini onarır.

Kyani kolajen ne zaman kullanılır?

Maksimum fayda için, her gün bir paket HL5 tüketimini faydalı bir alışkanlık haline getirin-sabah, yatmadan önce veya öğün aralarında. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Kyani Fit 20 ne ise yarar?

Kyani Fit20 / Yüksek Protein Fit20, egzersizler ve hayatın günlük taleplerine karşın kas toparlanmasını ve büyümesini arttıran 10 gram hidrolize kolajen ve ek olarak 10 gram peynir altı suyu protein izolesi ve magnezyum takviyesi içermektedir.

Kyani Sunrise ne zaman kullanılır?

Gerekli vitaminleri, az miktarda mineralleri ve anti-oksidanları sağlamak için sabah Kyani Sunrise'ı 1 poşet için. ► Öğleden sonra Kyani Nitro FX/Plus' i 20 damla alın, sabah rutininizden yaklaşık 5-6 saat sonra ekstra bir enerji artışı sağlayın.

Kyani kolajen nasil kullanilir?

Kullanım Şekli Maksimum fayda için, her gün bir paket HL5 tüketimini faydalı bir alışkanlık haline getirin-sabah, yatmadan önce veya öğün aralarında. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Kyani HL5 nasıl içilir?

Maksimum fayda için, her gün sabah, yatmadan önce ya da öğün aralarında olacak şekilde günde en az bir paket HL5 tüketimini faydalı bir alışkanlık haline getirin. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Kyani ürünlerini nasıl satın alabilirim?

Kyani ürünleri Kyani'e özel eticaret sistemi üzerinden satılmakta. Bu site üzerinden fiyatları görebilir, güvenle kredi kartı veya havale/EFT ile ödeme yaparak ürünleri satın alabilirsiniz.