Telefon alirken taksit yapiliyor mu?

İçindekiler:

  1. Telefon alirken taksit yapiliyor mu?
  2. Cep telefonunda taksit var mi?
  3. Ziraat Bankası taksitlendirme nasıl yapılır?
  4. Ziraat Bankası sonradan taksitlendirme kalktı mı?

Telefon alirken taksit yapiliyor mu?

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. ... Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.

Cep telefonunda taksit var mi?

Buna göre fiyatı 3.500 TL'nin üstünde olan cep telefonlarına altı yerine en fazla üç taksit yapılabilecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), fiyatı 3,500 TL'nin üzerinde olan cep telefonu satışlarında kredi taksit sayısını altıdan üçe düşürdü.

Ziraat Bankası taksitlendirme nasıl yapılır?

Sonradan taksitlendirme işlemi Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığı ile gerçekleştirilebilecektir. Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi halinde taksitlendirme süreci tamamlanabilmektedir.

Ziraat Bankası sonradan taksitlendirme kalktı mı?

Bankkart Ücretsiz ile yapılan işlemler sonradan taksitlendirme uygulaması kapsamında değerlendirilmemektedir. Sonradan taksitlendirme işlemi yalnızca işlemin yapıldığı gün ve Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığıyla iptal edilebilmektedir.