Soğuk lipoliz göğüslere uygulanır mı?

İçindekiler:

  1. Soğuk lipoliz göğüslere uygulanır mı?
  2. Soğuk lipoliz güvenilir mi?
  3. Soğuk lipoliz yakar mı?
  4. Soğuk lipoliz hangi aralıklarla yapılmalı?
  5. Soğuk lipoliz evde nasıl kullanılır?
  6. Soğuk Lipoliz kaç gün arayla yapılır?
  7. Soğuk lipoliz sonrasi nelere dikkat edilmeli?

Soğuk lipoliz göğüslere uygulanır mı?

Genelde tek seans uygulanan işlem, yağ dokunuzun hacmine ya da cildinizin sahip olduğu elastiklik düzeyine göre daha fazla seans uygulanabiliyor. Lipoliz özellikle kol ve bacak estetiği, göğüs küçültme ameliyatları ve karın germe operasyonlarından sonra da liposuction işlemiyle birlikte uygulanabiliyor.

Soğuk lipoliz güvenilir mi?

Soğuk lipoliz güvenli mi? Soğuk lipoliz cihazı, Amerikan Dermatoloji Derneği (FDA) tarafından sertifikalandırılmış son derece güvenli bir vücut bakımı, bölgesel incelme ve vücut şekillendirme sistemidir.

Soğuk lipoliz yakar mı?

Yaklaşık olarak 10 dakika boyunca bölgeyi kapatmadan bekleyiniz.;Gözenekler aracılığı ile deri altına hızlıca nüfuz eden soğuk lipoliz jel hafif karıncalanma ve yanma hissi meydana getirecektir. Bu etki sayesinde yağların önce donması sonra da parçalanması sağlanmaktadır.

Soğuk lipoliz hangi aralıklarla yapılmalı?

Genellikle 1 seanslık uygulamanın yeterli olduğu CoolTech® uygulamalarında, birden çok bölge de kilo problemi var ise 2 ya da 3 seanslık uygulamalar gerekebilir. Seans aralıkları 6-8 haftadır.

Soğuk lipoliz evde nasıl kullanılır?

Soğuk lipolysis kullanımı yağlanmanın çok olduğu bölgeyi nemli bir bez ile sildikten sonra jeli bölgeye sürün ve 10 dakika boyunca masaj yaparak bölgeye uygulayınız.

Soğuk Lipoliz kaç gün arayla yapılır?

Soğuk lipoliz ne sıklıkla yapılmalıdır? Seans aralıkları 6-8 haftadır. Kaç seansa ihtiyacınız olduğuna doktorunuz vücudunuzun yağ depoladığı alana bakarak ya da kaç bölgede bu uygulamaya ihtiyacınız olduğunu belirleyerek karar verecektir.

Soğuk lipoliz sonrasi nelere dikkat edilmeli?

Soğuk lipoliz uygulaması sonrasında, hastaların özel olarak dikkat etmesi gereken bir durum yoktur. Soğuk lipoliz uygulaması sonrasında hastaların yağ dokusu parçalanacağı için, bol miktarda su içmelerini öneriyoruz.