Istikbal en cok tercih edilen yatak hangisi?

İçindekiler:

  1. Istikbal en cok tercih edilen yatak hangisi?
  2. Unstress yatak ne demek?
  3. Kilolu insanlar hangi yatak seçimi?
  4. Optimal yatak ne demek?
  5. SL yay sistemi ne demek?

Istikbal en cok tercih edilen yatak hangisi?

İstikbal'in en iyi yatağı hangisi sorusunun cevaplarından birisi Self Clean Ultra yataktır. Özel bir teknoloji ile üretilen bu yatak, doğal yatak kumaşı ile üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde yatak üzerinde herhangi bir leke olduğunda ortam ışığında yani gün ışığında yatak lekeleri kendisi temizleyebilmektedir.

Unstress yatak ne demek?

Unstress yatakta pedin altında yer alan, yatağın üst yüzeyindeki kumaş, su itici aprelidir. Böylece yatağınız ıslansa bile ıslaklığın iç yüzeye geçmesini geciktirir.

Kilolu insanlar hangi yatak seçimi?

Sert Yataklar Tercih Edilmeli Kilolar sebebiyle çok fazla basınç uygulandığı için, sert yataklar kilolu kişiler için en uygun yatak çeşididir. Eğer kilonuz 100'ün üzerindeyse, sert yataklar kas ve iskelet sisteminizi rahatlatacaktır. Vücudunuzu kavrayıp destekleyerek yatağın içine gömülmenize engel olacaktır.

Optimal yatak ne demek?

Ultra ortopedik yapısı ve sl kesintisiz yay sistemi sayesinde uyku konforu arayanlar için mükemmel bir yatak. ... Kullanılan elyafı sayesinde rahat ve güvenilir bir uyku sunuyor. Deformasyona karşı özel ısı işlemi uygulanmış yay karkası ve konforu artıran sünger plakası, aynı zamanda yatağın ömrünü de uzatıyor.

SL yay sistemi ne demek?

SL bugüne kadar geliştirilmiş en nitelikli yay sistemidir. Diğer sistemlere kıyasla iki kat fazla yay kullanılarak (m2`de 248 adet) yatağın vücudun daha fazla bölgesine temas etmesi sağlanarak daha derin bir uyku ortamına zemin hazırlar. Yayların hepsi, kesintisiz olarak birbirine bağlanmıştır.