Kümbet salıncak nerede?

İçindekiler:

  1. Kümbet salıncak nerede?
  2. Bulutların üstündeki salıncak nerede?
  3. Huser Yaylası salıncak nerede?
  4. Rize bulutların üstü nerede?
  5. Karadeniz bulutların üstünde salıncak nerede?
  6. Huser Yaylası na araba çıkar mı?
  7. Huser yaylasında mangal yapılır mı?
  8. Giresun Mavi Göl nasıl oluşmuştur?
  9. Giresun Kulakkaya arası kaç km?

Kümbet salıncak nerede?

Giresun'un Dereli ilçesinde 1750 metre yükseklikte kurulan Kümbet Yaylası kendisiyle aynı ismi taşıyan Kümbet Köyünde bulunur.

Bulutların üstündeki salıncak nerede?

Rize'nin bulutların üzerindeki yaylası olarak biliniyor Huser Yaylası. bu yıl da her yıl olduğu gibi turist akınına uğrayan yayla da insanlar bulutların üzerinde salıncak keyfi için sıraya giriyorlar bol bol fotoğraf çektiriyorlar.

Huser Yaylası salıncak nerede?

Huser Yaylası Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan meşhur yaylalardan biri.

Rize bulutların üstü nerede?

Çamlıhemşin ilçesine bağlı rakımdaki Huser Yaylası Rize'nin sosyal medyada en çok paylaşılan yaylalarından bir tanesi. Yoğun sis denizinin üzerinde bulunan yaylaya fotoğraf çektirmek için turistler birbiriyle yarışıyor.

Karadeniz bulutların üstünde salıncak nerede?

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinin denizden metre yükseklikteki Huser Yaylası'nda yaz aylarında oluşan sis bulutu, ziyaretçileri büyülüyor. Yılın büyük bir çoğunluğunu bulutların üzerinde geçiren yaylaya çıkanlar, ünü sosyal medyada yayılan salıncakta sallanmanın keyfini çıkarıyor.

Huser Yaylası na araba çıkar mı?

Huser Yaylası'na aracınızla çıkmak için ilk olarak Rize Çamlıhemşin'e gitmeniz gerekiyor. Buraya geldikten sonra Avusor Yaylası yoluna girmelisiniz. Bu yayla yolunda yaklaşık 2 km yol aldıktan sonra sola dönmeniz gerekiyor. ... Huser Yaylasına gitmenin bir diğer yolu olan yürüyüş ise araç ile çıkmaktan daha meşakkatli.

Huser yaylasında mangal yapılır mı?

Yaylada ağaçlık alan yok, odununuzu yanınızda getirmelisiniz. Mangal ve önceden belirlenmiş yerlerde ateş yakılabilir.

Giresun Mavi Göl nasıl oluşmuştur?

Giresun Mavigöl gezi rehberi Karadeniz'in tek sodalı deresi olan Göksu Deresi içinde, havzanın kayalık yapısına bağlı oluşan göller, karların erimesiyle hazirandan itibaren aralık ayına kadar turkuaz renkte akıyor.

Giresun Kulakkaya arası kaç km?

Kulakkaya Yaylası, Giresun il merkezine 45 km uzaklıkta bulunur. Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal belde sınırında bulunur.