Soğuk lipoliz kremi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Soğuk lipoliz kremi nasıl kullanılır?
  2. Lipolysis ayda kaç kilo verdirir?
  3. Soğuk lipoliz ne işe yarar nasıl kullanılır?
  4. Soğuk Lipoliz kaç cm inceltir?
  5. Soğuk lipoliz ne kadar sıklıkla yapılır?
  6. Soğuk lipoliz ne sıklıkla yapılır?

Soğuk lipoliz kremi nasıl kullanılır?

Soğuk lipolysis kullanımı yağlanmanın çok olduğu bölgeyi nemli bir bez ile sildikten sonra jeli bölgeye sürün ve 10 dakika boyunca masaj yaparak bölgeye uygulayınız.

Lipolysis ayda kaç kilo verdirir?

Soğuk Lipoliz Jel İle Ayda 7 İla 9 Kg Verilir Hızlı kilo kaybı sonucu oluşan sarkmalarda yine jelin sıkılaştırıcı özelliği ile düzene girer ve sarkmaların önüne geçilmiş olur. Güvenilir adresten sizde Soğuk Lipoliz Jel siparişi vermek istiyorsanız buraya tıklayarak güvenle siparişinizi verebilirsiniz..

Soğuk lipoliz ne işe yarar nasıl kullanılır?

Soğuk lipoliz, cilt altındaki yağ hücrelerini hassasiyetle kontrollü şekilde soğutur. Yani dondurulan yağ hücrelerinin büzülmesini ve daralarak bozulmasını sağlayan bir prosedürdür. Kısa süre içerisinde işlem görmüş kişinin vücudu dondurulan yağları işleyerek ölü yağ hücrelerini kökten ortadan kaldırmaktadır.

Soğuk Lipoliz kaç cm inceltir?

Deforme olan yağ dokuları doğal yollarla vücuttan atıldığında, problemli bölgelerde gözle görülür bir incelme kaydediliyor. İlk seans itibariyle etki etmeye başlayan soğuk lipoliz işlemi, uygulama bölgesinde 2-4 ay arasında 2-16 cm'ye varan incelme sağlayabiliyor.

Soğuk lipoliz ne kadar sıklıkla yapılır?

Hastalar işlem boyunca diledikleri şeyle meşgul olabilirler. Soğuk lipoliz ne sıklıkla yapılmalıdır? Seans aralıkları 6-8 haftadır. Kaç seansa ihtiyacınız olduğuna doktorunuz vücudunuzun yağ depoladığı alana bakarak ya da kaç bölgede bu uygulamaya ihtiyacınız olduğunu belirleyerek karar verecektir.

Soğuk lipoliz ne sıklıkla yapılır?

Soğuk lipoliz uygulamasında çoğunlukla 1 seans yeterli olmaktadır. Bazı durumlarda bölgenin ihtiyacına göre seansı tekrar etmek gerekebilir.