Kitchen Türkçesi ne?

İçindekiler:

  1. Kitchen Türkçesi ne?
  2. Kıtchenette ne demek?
  3. Yemek yaparken çektirmek ne demek?
  4. Mutfakta line ne demek?
  5. Kitchenette kapandı mı?
  6. Kitchenette nin sahibi kim?
  7. Masterchef çektirmek ne demek?

Kitchen Türkçesi ne?

Ingilizce-Türkçe Çeviri mutfak. ... mutfak+, mutfakta kullanılan.

Kıtchenette ne demek?

İngilizce kitchenette "küçük mutfak" sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce kitchen "mutfak" sözcüğünden +ette sonekiyle türetilmiştir.

Yemek yaparken çektirmek ne demek?

Mutfakta çektirme; sıvıyı ısı üzerinde buharlaştırarak kıvamını koyulaştırmak demektir.

Mutfakta line ne demek?

Lime, narenciye grubuna ait bir meyvedir. Limona benzese de aslında yapı olarak limondan biraz farklıdır. Lime'da çekirdek bulunmaz. Salatalarda, kokteylerde kullanılabilir.

Kitchenette kapandı mı?

Filistin Caddesi'nde hizmet veren Kitchenette geçtiğimiz günlerde kapılarını kapattı. Gaziosmanpaşa'da hizmet veren The Doors grubu bünyesinde ki Kitchenette kapılarını Ankaralılara kapattı.

Kitchenette nin sahibi kim?

Kitchenette, 2005 yılında Doğuş Holding A.Ş. iştiraki olan Nahita Restoran İşletmeciliği ve Yatırım A.Ş.'nin bağlı şirketi Havana Yayıncılık Turizm ve Gıda Paz. Tic. A.Ş.'ye ait olarak kurulan cafe, bar markasıdır.

Masterchef çektirmek ne demek?

ÇEKTİRMEK: Bir sıvıyı kaynatarak azaltma veya kaynatarak koyulaştırma ya da sıvının "özünü bırakması" anlamına gelir. Sosları koyulaştırmak için kullanılan bu teknikte buharlaştıkça içindeki sıvının azalması ile sosun kıvamı koyulaşır. TÜL (TUILE): "Tuile" Fransızca bir kelimedir ve kiremit anlamına gelir.