Ziraat ATM para keser mi?

İçindekiler:

  1. Ziraat ATM para keser mi?
  2. Internetten havalede para kesiliyor mu?
  3. Ortak ATM para keser mi?
  4. Hangi Ortak ATM para kesmiyor?
  5. Havalede ne kadar para kesilir?

Ziraat ATM para keser mi?

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım müşterileri, bu bankaların tüm ATM'lerini işlem limitleri dahilinde hiçbir ücret ödemeden kullanabilecek. ... Mevcut sistemde, bir başka banka ATM'sini kullanan müşteri, alınan hizmet karşılığında komisyon/masraf ücreti ödüyor.

Internetten havalede para kesiliyor mu?

İnternet bankacılığı kullanarak işlem yaptınız zaman miktara bakılmaz. Yapılan işlem başına 2 TL ödeme kesilir. Mobil bankacılık ile yapılan havale işlemlerinde 1,75 TL kesinti yapılır.

Ortak ATM para keser mi?

BDDK'nın son düzenlemesine göre ortak ATM'lerden farklı kartlar ile 100 liralık para çekiminde alınabilecek komisyon ücreti 2 lira 30 kuruş ile sınırlandırıldı. 100 liranın üzerinde çekilen paralarda da benzer oranlarda rakam yükseliyor.

Hangi Ortak ATM para kesmiyor?

Vakıf Katılım, EmlakBank, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve PTT Müşterileri İmzalanan Protokol ile Bu Bankaların Tüm ATM'lerini İşlem Limitleri Dâhilinde Hiçbir Ücret Ödemeden Kullanabilecek.

Havalede ne kadar para kesilir?

Havale ücreti ise belirlenen EFT ücretinin yarısı olmuştu. Buna göre; cep telefonundaki uygulamalardan veya internetten EFT yapmak isteyen bir kişi, 1.000 liraya kadar 1 lira, 1.000-50.000 lira arasında 2 lira, 50 bin lira ve üzerinde en fazla 25 lira EFT ücreti ödüyor.