Lisa ile Jungkook sevgili mi?

İçindekiler:

  1. Lisa ile Jungkook sevgili mi?
  2. Lisa Manoban solo ne zaman çıkacak?
  3. Kim Taehyung ölen sevgilisi?
  4. Lisa'nın şarkısı ne zaman çıkacak?
  5. Blackpink ne zaman dağılıyor?
  6. Jimin nasil biri?
  7. BTS Taekook gerçek mi?
  8. Kim Taehyung un köpeğinin adı?

Lisa ile Jungkook sevgili mi?

Hayır yok. Hatta fan meetingler de sorulmuş ve üyeler sevgili yasağımız yok demişler.

Lisa Manoban solo ne zaman çıkacak?

Lisa, Eylül'de Céline markasının, Ekim ayında ise Mac Cosmetics'in global elçisi olduğu açıklandı. Tarihinde LALISA ve MONEY şarkılarıyla solo çıkışını gerçekleştirdi.

Kim Taehyung ölen sevgilisi?

poros on Twitter: "Kim taehyung ölen sevgilisi jeon jungkook için yazdığı yazıları Twitter hesabında paylaşıyordu.

Lisa'nın şarkısı ne zaman çıkacak?

BLACKPINK üyesi Lisa, büyük ihtimalle Haziran ayında solo çıkış yapacak. Aylardır Lisa'nın ilk solo albümünü bu yıl çıkaracağı söylentileri dolaşıyor ve bugün (19.04.2021) endüstri kaynaklarına göre tarih Haziran ayı olarak belirlendi.

Blackpink ne zaman dağılıyor?

7 yıllık sözleşmeleri olduğu için 2023'e kadar,isteseler de dağılamayacakları belirtildi. YG'nin yeni kız k-pop grubu “BabyMonster” çıkış yapacağı için Comeback yapmaya vakit bulamıyorlar. Grubun 20 başı gibi çıkış yapacağını belirttiler.

Jimin nasil biri?

Güney Koreli bir şarkıcı, dansçı ve söz yazarı olan ve Jimin olarak bilinen Park Ji-Min 'te Güney Kore'de doğdu. ... Bir tane küçük kardeşi olan Jimin, Busan Sanat Lisesinde modern dans eğitimi aldı. Lise hayatı boyunca modern danslar departmanında en iyi öğrencilerden biri oldu.

BTS Taekook gerçek mi?

Kendileri kurşungeçirmez olarak tanıtan grup üyeleri, sevenlerini de İngilizce'de “ordu” anlamına gelen “ARMY” olarak isimlendiriyorlar. Taekook açıklandı sorusu ise yalnızca iddialardan ibaret. Durumun doğruluğu söz konusu değil. RM gerçek ismiyle Kim Nam-joon grubun lideri ve rapçilerinden.

Kim Taehyung un köpeğinin adı?

Doğum günün kutlu olsun Tannie! BTS'ten V'nin sevgili köpeği 2 yaşına giriyor ve hayranlar, küçük köpek yavrusunu Twitter'da tebrik ediyorlar. ARMY'ler, V'nin Pomernian cinsi köpeği Yeontan'a sevgilerini gönderiyorlar çünkü o, sevimliden de sevimli ve V'ye çok fazla neşe katıyor.