Yapı Kredi bakiye sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  2. Yapı Kredi hesabıma nasıl bakabilirim?
  3. Kredi kartımın bakiyesini nasıl öğrenirim?
  4. Yapı Kredi maaş ödeme nasıl yapılır?
  5. Yapı Kredi aylık ödeme planı iptali nasıl yapılır?
  6. Güncel borç ve hesap özeti borcu nedir?
  7. Yapı Kredi promosyon parası ne kadar?
  8. Yapı Kredi Elektrik Fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  9. Düzenli EFT nedir?

Yapı Kredi bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Yapı Kredi SMS ile Hesap Bakiyesi Sorgulama SMS ile Yapı Kredi hesaplarınızın bakiyesini öğrenmek için BKHESAP yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra banka kartınızın son 4 hanesini ekleyin, 4400'a gönderin. Bankanız tarafından vadesiz hesabınıza ait bakiye bilgisi kısa mesaj olarak gönderilecektir.

Yapı Kredi hesabıma nasıl bakabilirim?

4 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayarak 1-1'i tuşladıktan sonra müşteri temsilcimizin yardımıyla e-Hesap Özeti talimatı verebilirsiniz.

Kredi kartımın bakiyesini nasıl öğrenirim?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir.

Yapı Kredi maaş ödeme nasıl yapılır?

Maaş ödemelerinizi Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi'nden yapabilmeniz için öncelikle şubenizle irtibata geçiniz. Gerekli yetkilendirmeler yapıldıktan sonra kurumsal internet şubemizden maaş ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Yapı Kredi aylık ödeme planı iptali nasıl yapılır?

Size en yakın şubemizde Bireysel Müşteri Temsilcisiyle görüşerek ya da Sınırsız Bankacılık üyesiyseniz Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi ya da Yapı Kredi Internet Bankacılığını kullanarak, vereceğiniz tek bir talimatla Düzenli Ödeme sistemiyle ilgili her türlü başvuru, değişiklik ve iptal işlemini yapabilirsiniz.

Güncel borç ve hesap özeti borcu nedir?

Kredi kartı hesap özetinizde diğer adıyla kredi kartı ekstrenizde birçok bilgi yer alır. Güncel borç olarak adlandırılan toplam borç tutarı, bir dönem içinde tarafınızdan yapılan taksitli ve taksitsiz harcamaların tutarını ifade eder. Son ödeme tarihi ise ilgili borç tutarının ödenmesi için verilen son tarihtir.

Yapı Kredi promosyon parası ne kadar?

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, devam eden kampanyayla emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi'yi tercih edenler, bir aylık net maaşları TL ve üzerindeyse 1.750 TL, 1.500- TL arasındaysa 1.500 TL, 1.500 TL'ye kadarsa 1.200 TL ile en yüksek nakit promosyon ödemesini kazanıyor.

Yapı Kredi Elektrik Fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel İnternet Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra, Ödemeler > Otomatik Ödeme Talimatlarım adımlarını izleyerek, Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ya da şubelerimizi ziyaret ederek faturalarınız için bankamız bünyesindeki vadesiz hesaplarınıza ya da kredi kartınıza Otomatik Ödeme Talimatı ...

Düzenli EFT nedir?

Düzenli periyotlarla (kira, apartman aidatı) ya da değişken periyotlarla (harçlık ödemesi, bağış ödemesi) yapacağınız para transferlerinin otomatik olarak hesabınızdan ya da kredi kartınızdan çekilmesini sağlar. Ödeme tarihi ve tutarı önceden belirlenebilir. Ödeme tarihi geldiğinde işlem otomatik gerçekleşir.