Hünnap propolis nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Hünnap propolis nasil kullanilir?
  2. Hünnap propolis ne işe yarar?
  3. Hünnap propolis nedir?
  4. Hünnap propolis kaç damla kullanılır?
  5. Propolis cilde faydaları nelerdir?
  6. Sıvı propolis kaç damla kullanılmalı?

Hünnap propolis nasil kullanilir?

Saf Propolis Ekstresi % 15. Kullanım Şekli: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 10 damla, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde iki kere 20 damla katı veya sıvı gıdalarla beraber tavsiye edilir.

Hünnap propolis ne işe yarar?

Arıcılar arasında preboli ya da arı zamkı olarak da bilinen propolis, arıların kovan içinde yer alan peteklerin sterilizasyonunu sağlamak, dışarıdan gelen böcek, mantar, bakterilere karşı kovanı korumak, bal peteklerini onarmak ve güçlendirmek için kullandığı bir üründür.

Hünnap propolis nedir?

Propolis Nedir? Arıların kovanlarını fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehditlere karşı korumak için ürettiği maddedir.

Hünnap propolis kaç damla kullanılır?

Kullanım Şekli: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 10 damla, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde iki kere 20 damla katı veya sıvı gıdalarla beraber tavsiye edilir.

Propolis cilde faydaları nelerdir?

Cilt içinde birçok faydası bulunmaktadır. Propolis; cilt tahrişini, iltihabını ve yanıklarını giderir, cildi yeniler ve genç bir görünüme kavuşturur, cildi nemlendirir, serbest radikallerle savaşır, antimikrobiyal ve antiviral etkileri sivilceyi önleyebilir ve bakterileri öldürebilir.

Sıvı propolis kaç damla kullanılmalı?

Eğriçayır organik propolis damlayı doğrudan ağzınıza 20 damla olarak damlatabilirsiniz. 12 yaş üzeri çoçuk ve yetişkinler için günde 20-80 damla arası kullanılabilir. Açılmamış şekilde raf ömrü 36 aydır. Kapağı açıldıktan sonra 2 ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir.