Doktorlar kaç bölümden oluşuyor?

İçindekiler:

  1. Doktorlar kaç bölümden oluşuyor?
  2. Doktorlar Suat ölüyor mu?
  3. Doktorlar kaç yıl sürdü?
  4. Doktorlar dizisi Levent Ne doktoru?
  5. Doktorlar dizisi ne zaman başladı ne zaman bitti?
  6. Doktorlar ilk ne zaman yayınlandı?

Doktorlar kaç bölümden oluşuyor?

Doktorlar (dizi)
Doktorlar
Sezon sayısı4
Bölüm sayısı97
Yapım
YapımcıFatih Aksoy
17 satır daha

Doktorlar Suat ölüyor mu?

Doktorlar Heyecan Ve Duygu Yüklü Bir Bölümle Ekranlara Veda Ediyor... İsimsiz kahraman Suat mı? Suat'ın hayatta olduğunu ve hafızasını yitirdiğini öğrenen Zenan ona kendisini ve kızını hatırlatmak için bir video mektup hazırlar. Ela'nın Suat olduğunu düşündüğü kimliği belirsiz yaralı ise komaya girer.

Doktorlar kaç yıl sürdü?

Hatırlıyor musunuz bir zamanlar hem de çok eskiden değil sadece üç yıl öne "efsane" bir dizi vardı: Doktorlar. 20 yılları arasında hiç kesintisiz ekrana geldi. İki farklı kanalda. Üstelik bir yaz mevsiminde tam 6 ya da 7 saat ekrana geliyordu dizinin eski bölümleri.

Doktorlar dizisi Levent Ne doktoru?

Kutsi (Levent): Ela ile yaşadığı aşk sayesinde daha ünlenen bir beyin cerrahı. Çok romantik ve bir o kadar da karizmatiktir.

Doktorlar dizisi ne zaman başladı ne zaman bitti?

20 yılları arasında hiç kesintisiz ekrana geldi. İki farklı kanalda. Üstelik bir yaz mevsiminde tam 6 ya da 7 saat ekrana geliyordu dizinin eski bölümleri. Dönemin oyuncuları arasında da özellikle genç kuşakta Doktorlar dizisinde oynamayan kalmadı.

Doktorlar ilk ne zaman yayınlandı?

Doktorlar, başrollerini Kutsi, Yasemin Ergene, Leyla Göksun, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oynadığı bir hastane dizisidir. Grey's Anatomy dizisinden uyarlanan Doktorlar, 28 Aralık 2006 tarihinde Show TV'de ekran macerasına başlamıştı . Dizide doktorların yaşantıları ve aşkları konu edilmektedir.