Bimcell SMS paketi nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Bimcell SMS paketi nasıl iptal edilir?
  2. Bimcell'de tarife iptali nasıl yapılır?
  3. Bimcell bedava SMS nasıl yapılır?
  4. Bimcell SMS ücreti ne kadar?
  5. Bimcell ses paketi nasıl yapılır?
  6. Bimcell paket bitiş tarihi nasıl öğrenebilirim?
  7. BİMcell internet paketi iptali nasıl yapılır?
  8. BİMcell sil süpür var mı?
  9. BİMcell kalan bakiye nasıl öğrenilir mesajla?
  10. 5555 e mesaj atmak ücretli mi?
  11. Bimcell ücreti ne kadar?
  12. BİMcell her yöne 250 dk nasil yapilir?
  13. BİMcell hat kalan dakika nasıl öğrenilir?
  14. BİMcell hattım ne zaman kapanır?
  15. BİMcell 23 TL Paket nasıl yapılır?
  16. BİMcell dost 5 GB paketi nasıl yapılır?
  17. BİMcell'de salla kazan nasıl oluyor?
  18. BİMcell Türk Telekom aynı mı?

Bimcell SMS paketi nasıl iptal edilir?

Pakette kalan SMS'leri öğrenmek için ücretsiz olarak Her yöne 1000 SMS paketi için KALAN1000SMS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz. SMS paketimi nasıl iptal edebilirim? Her yöne 1000 SMS paketi için IPTAL1000SMS yazıp 4551'e göndermeniz yeterlidir.

Bimcell'de tarife iptali nasıl yapılır?

Bimcell paket iptal etme nasıl yapılır? Dost S Paketi için IPTAL DOST S yazıp 4551'e gönder. Dost M Paketi için IPTAL DOST M yazıp 4551'e gönder. Dost L Paketi için IPTAL DOST L yazıp 4551'e gönder.

Bimcell bedava SMS nasıl yapılır?

Bimcell 1000 SMS almak için yapmanız gereken 1000SMS yazıp 4551 numarasına SMS göndermek. SMS ücretsizdir. SMS paketinin ücreti ise Aylık 6 TL'dir.

Bimcell SMS ücreti ne kadar?

Bimcell Faturasiz Tarifesi ve Bimcell Kurumsal Tarifesi' nde tarihi itibariyla ucret degisikligi yapılarak 10Kr olan SMS başına gönderim ücreti 15Kr, 1KR olan 6 saniye görüşme ücreti 0,0125 TL olacaktır.

Bimcell ses paketi nasıl yapılır?

*120#yi tuşladığınızda BİMcell paketlerine ulaşırsınız. Paketi satın almak için karşınıza gelen ekranda ilgili paket için tuşlama yapmanız gerekmektedir. Konuşma paketleri için paket tipi olarak "Ses Paketleri"ni seçiniz. Seçiminizin ardından istediğiniz paketin numarasını giriniz.

Bimcell paket bitiş tarihi nasıl öğrenebilirim?

Bimcell Arayarak Kalan Kullanım Sorgulama Bimcell kalan kullanım haklarınızı 9333'ü arayarak sorgulayabilirsiniz. Sesli yanıt servisi size paket detaylarınız ve bakiyeniz ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi yapacaktır.

BİMcell internet paketi iptali nasıl yapılır?

İnternet paketimi nasıl iptal edebilirim?
  1. 1 GB paketi için IPTAL1GB.
  2. 2 GB paketi için IPTAL2GB.
  3. 5 GB paketi için IPTALBIMCELL5GB.
  4. 10 GB paketi için IPTALBIMCELL10GB yazıp 4551'e SMS gönderebilirsiniz. İptal ettiğinizde paketiniz otomatik yenilenmeyecektir.

BİMcell sil süpür var mı?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan BİMcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

BİMcell kalan bakiye nasıl öğrenilir mesajla?

Bimcell hattınızda ne kadar SMS, dakika, internet ve bakiye kaldığını SMS aracılığı ile de öğrenebilmektesiniz; Bimcell SMS yoluyla kalan kullanım hakkınızı öğrenebilmek için KALAN yazarak 5555'e SMS göndermeniz gerekmektedir.

5555 e mesaj atmak ücretli mi?

5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 1TL SMS ücreti alınmaktadır.

Bimcell ücreti ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

BİMcell her yöne 250 dk nasil yapilir?

Her yöne 250 dakika paketi için 250DK, her yöne 500 dakika paketi için 500DK yazıp 4551'e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında konuşmaya başlayabilirsiniz.

BİMcell hat kalan dakika nasıl öğrenilir?

9333'ü arayarak; Arama sonucu, bakiyeniz sesli yanıt sistemi tarafından size anons edilir.

BİMcell hattım ne zaman kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

BİMcell 23 TL Paket nasıl yapılır?

BİMcell içi sınırsız konuşma, yurt içi her yöne 750 dakika, yurt içi her yöne 750 SMS ve 4GB internet veren Dost S Paketi 23TL! Dost S yazıp 4551'e gönderin.

BİMcell dost 5 GB paketi nasıl yapılır?

BİMcell'lilerle sınırsız konuşma,yurt içi her yöne 750 dakika, yurt içi her yöne 750 Sms ve 5 GB internet veren DOST 5GB Paketi yalnızca 30 TL! DOST5GB yazıp 4551'e gönderin. 01.06.2021 tarihi itibariyle pakette güncelleme yapılacak olup paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 30 TL olacaktır .

BİMcell'de salla kazan nasıl oluyor?

Bana özel/kampanyalar bölümünde yer alan “Sil Süpür” sekmesine tıklayın. Açılan sil süpür ekranında ekranı parmağınızla silin. Siz ekranı silerken bütün ekran birden temizlenir ve kazandığınız hediye ekranda belirir. Salla kazan ekranda yer alan hediyeniz hattınıza tanımlandıktan sonra bilgilendirme mesajı alacaksınız.

BİMcell Türk Telekom aynı mı?

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor. ... Sektörde üç operatör faaliyet gösteriyor; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom.