Koray Biçer kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Koray Biçer kaç yaşında?
  2. Yılmaz Vural eşi kimdir?
  3. Vural Hoca nereli?
  4. Oshradyo nedir?
  5. Seda Vural kaç doğumlu?

Koray Biçer kaç yaşında?

28 yaşında, öğretmeyi seven, okumaya ve öğrenmeye hevesli bir insanım. Hocalara Geldik Youtube kanalında 4 yıldır çalışmaktayım. Online sektör işimiz olduğu için Türkiye'nin her yerinden online ders talep de edebilirsiniz. Google'da Koray Biçer şeklinde aratmanız hakkımda fikir edinmeniz için yeterli.

Yılmaz Vural eşi kimdir?

İsmet Vural Yılmaz Vural/Eşi

Vural Hoca nereli?

Kısa bir süre önce koronavirüse yakalanan ünlü teknik adamın sağlığına kavuştuğu görüldü. YILMAZ VURAL KİMDİR? Yılmaz Vural, yılında Adapazarı, Sakarya'da doğmuş Türk teknik direktördür.

Oshradyo nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek öğretmen/öğrenci radyosudur Osh Radyo. 4 yıldır Üniversiteye hazırlanan öğrencilere dönemin başından sonuna kadar eşlik eder, onları “asla yalnız yürütmez.” Peki bunu nasıl yapar? ... Yayını dinleyen öğrenciler de Twitter'dan #oshradyo etiketini kullanarak derse aktif bir şekilde katılırlar.

Seda Vural kaç doğumlu?

yılında Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde doğan Türk teknik direktör, 67 yaşındadır. TFF 1.lig ekiplerinden Akhisarspor'u çalıştırmaktadır. Ocak 2020 itibarıyla kariyerinde toplam 37 takım çalıştırmıştır.