Kuşadası neresi oluyor?

İçindekiler:

  1. Kuşadası neresi oluyor?
  2. Kuşadası hangi bölgede yer alır?
  3. Kuşadası tam olarak nerede?
  4. Kuşadası Türkiye'nin hangi ilinde?
  5. Kuşadası sahili hangi şehirde?
  6. Kuşadası nereye hangi ile bağlı?

Kuşadası neresi oluyor?

Kuşadası
Aydın'ın Türkiye'deki konumu
ÜlkeTürkiye
İlAydın
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
18 satır daha

Kuşadası hangi bölgede yer alır?

Kuşadası Ege Bölgesine bağlı olan en güzel ilçeler içerisinde yer alır. Aynı zamanda Aydın şehrinde olduğunu söylemek mümkün. Aydın şehrinin Ege Denizi'ne bağlı olan kısmındadır. Daha detaylı şekilde Aydın'ın Söke ve Germencik ile İzmir'in Selçuk ilçesine komşu yerlerden biri olduğunu söylemek mümkün.

Kuşadası tam olarak nerede?

Kuşadası Ege Bölgesinde bulunan Aydın ilinin küçük bir ilçesidir. Aydın ilinin Söke ve Germencik ile İzmir ilinin Selçuk ilçesine komşu bulunmaktadır. Ege Denizine kıyısı olan Kuşadası İzmir Merkeze 90 kilometre mesafede yer almaktadır. Selçuk'a 21 kilometre Çeşmeye ise 157 kilometre mesafededir.

Kuşadası Türkiye'nin hangi ilinde?

Kuşadası'nı Genel ve Tarihi Olarak Tanıtırsak Türkiye'nin Aydın iline bağlı bir ilçedir. İlin kuzeybatısında bulunan ilçe, Efeler'e 71 km. uzaklıktadır. İzmir iline uzaklığı 96 km,Efes Antik Kentine 19.4 km,Selçuk ilçesine 21.4 km,Bodrum ilçesine 157 km uzaklıktadır.

Kuşadası sahili hangi şehirde?

Kuşadası, Aydın iline bağlı, şehrin kuzeybatısında yer alan bir ilçedir.

Kuşadası nereye hangi ile bağlı?

Türkiye'nin Aydın iline bağlı bir ilçedir. İlin kuzeybatısında bulunan ilçe, Efeler'e 71 km. uzaklıktadır. İzmir iline uzaklığı 96 km,Efes Antik Kentine 19.4 km,Selçuk ilçesine 21.4 km,Bodrum ilçesine 157 km uzaklıktadır. Kuşadasına komşu olan ilçeler Söke ve İzmir in Selçuk ilçesidir.