Sesli mesaj nasıl dinlenir?

İçindekiler:

  1. Sesli mesaj nasıl dinlenir?
  2. Telesekreter numarası ne ise yarar?
  3. Sesli mesaj ücretli midir?
  4. Sesli mesajları dinlemek için kaçı aramalıyız?
  5. Telesekreter nasıl iptal edilir?
  6. Turkcell sesli mesaj nasıl dinlenir?
  7. Turkcell Sesli mesaj numarası kaç?
  8. 7542 Ne numarası?
  9. Sesli mesaj bırakma nasıl kapatılır?
  10. Türk Telekom tel kapalıyken kim aramış?
  11. Turkcell sesli mesaj dinlemek için kaçı arıyoruz Turkcell?
  12. Sesli mesaj numarası kaç?

Sesli mesaj nasıl dinlenir?

Sesli mesaj hizmetini arayarak sesli mesajınızı dinleyebilirsiniz....Görsel sesli mesajı etkinleştirme
  1. Telefon uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte Diğer seçenekler. simgesine dokunun.
  3. Ayarlar. Sesli mesaj'a dokunun.
  4. Görsel sesli mesaj'ı etkinleştirin.

Telesekreter numarası ne ise yarar?

Telesekreter, cep telefonunuzu cevaplayamadığınızda ya da cevaplamak istemediğinizde size gelen önemli mesajları kaçırmamanızı sağlayan servistir. ... Böylece, telefonunuz kapalı olduğunda, arayan kişi size ulaşamadığında ya da cep telefonunuz cevap vermediğinde, çağrılar otomatik olarak telesekretere yönlenir.

Sesli mesaj ücretli midir?

Telesekreter servisinden faydalanabilmeniz için yapılan yönlendirmeler ve size bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir. Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler. Ek olarak hizmet bedeli vergiler dahil 1,90TL dir.

Sesli mesajları dinlemek için kaçı aramalıyız?

Sesli mesajı dinlemek için hangi numarayı aramalıyız?
  • Eğer bir Türk Telekom abonesiyseniz, telefonunuzdan 999 numarasını tuşlayarak sesli mesajları dinleyebilme imkanına sahipsiniz.
  • Eğer Turkcell abonesiyseniz size gönderilmiş olan sesli mesajlarınızı dinlemek için 7532 numarasını tuşlamanız yeterli olacaktır.
Daha fazla öğe...

Telesekreter nasıl iptal edilir?

IPTAL SEKRETER yazıp 2200'a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden iptal edebilirsiniz.

Turkcell sesli mesaj nasıl dinlenir?

Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir.

Turkcell Sesli mesaj numarası kaç?

Turkcell'lilerden gelen sesli mesajı dinlemek ücretsizdir. Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir. 7530 arama bedeli 99 kuruştur.

7542 Ne numarası?

Dilediğiniz an 7542'yi arayarak Vodafone Telesekreter mesaj kutunuza bağlanıp size bırakılan mesajları ücretsiz dinleyebilirsiniz.

Sesli mesaj bırakma nasıl kapatılır?

Android'de Sesli Mesaj Nasıl Silinir
  1. Çağrı yönlendirmeniz olup olmadığını kontrol edin. Aç Telefon uygulaması, dokunun Menü simgesine gidin, sonra gidin Ayarlar.
  2. Ayarlar arasında ilerleyin veöğesine dokunun. çağrı yönlendirme eğer bir seçenekse. ...
  3. Tüm çağrı yönlendirme işlevlerini devre dışı bırakın.

Türk Telekom tel kapalıyken kim aramış?

ArayanıBil servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Turkcell sesli mesaj dinlemek için kaçı arıyoruz Turkcell?

Tüm Operatörlerde Sesli Mesaj Dinleme Yolları - Turkcell Sesli Mesaj Dinleme: Turkcell hattı üzerinden gelmiş olan sesli mesajları dinleyebilmek için, 7532 numarası ücretsiz olarak aranabilmekte ve bırakılmış olan sesli mesajları dinlemek mümkün olmaktadır.

Sesli mesaj numarası kaç?

Tüm Operatörlerde Sesli Mesaj Dinleme Yolları - Türk Telekom Sesli Mesaj Dinleme: Türk Telekom kullanmanız durumunda, telefonunuzdan 999 numarasını aramak suretiyle size bırakılmış olan sesli mesajları rahatlıkla dinleyebilirsiniz.