Turkcell Fatura Stop nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell Fatura Stop nasıl yapılır?
  2. Turkcell Akıllı fatura kısıtlama nasıl yapılır?
  3. Fatura Asimi nasil kapatilir Turktelekom?
  4. Turkcell limitinde durma nasıl yapılır?
  5. Fatura limiti yükseltme nasıl yapılır?
  6. Internet limit durma nedir?
  7. Akıllı Durma özelliği nasıl yapılır?
  8. Turkcell internet limitinde durma paketi nedir?
  9. Turk Telekom mobil ödeme limiti nasıl yükseltilir?
  10. Fatura kontrol limiti ne demek?
  11. Fatura Kontrol Servisi aboneliği nedir?
  12. Türk Telekom 100 TL üst sınır ne demek?
  13. Turkcell internet limitinde durma nedir?

Turkcell Fatura Stop nasıl yapılır?

​​Fatura Kontrol servisi ücretsizdir. Bu servisi iptal etmek için IPTAL KONTROL yazıp 2222'ye göndermeniz yeterli.

Turkcell Akıllı fatura kısıtlama nasıl yapılır?

Almak için EKLE 30DK yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.

Fatura Asimi nasil kapatilir Turktelekom?

1 Aralık 2017 tarihi itibarıyla, kullanım miktarının € ve 0 sınırına ulaşılması durumunda yapılacak bilgilendirmeleri almak istemeyen bireysel müşterilerimiz IPTAL KMSH yazıp 5555'e gönderebilir veya Müşteri Hizmetlerinden, Mobil Online İşlemler Merkezinden işleminizi gerçekleştirebilir.

Turkcell limitinde durma nasıl yapılır?

İnternetli Limitinde Durma Kampanyası
  1. İnternetli Limitinde Durma Kampanyası, şu tarifelerde bulunanlar hariç tüm bireysel faturalı abonelerin katılımına açıktır. ...
  2. Bu kampanya INTERNETLI yazıp 2200'a gönderilerek alınabilir.
Daha fazla öğe...

Fatura limiti yükseltme nasıl yapılır?

Fatura Üst Sınırı servisine kayıt olmak için herhangi bir evrak gerekmemektedir. Mevcut FÜS limitinizi öğrenmek için FUS yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Fatura Üst Sınırı limitinizi kısa mesaj yoluyla, Online İşlemler Merkezinden veya Müşteri Hizmetlerinden güncelleyebilirsiniz.

Internet limit durma nedir?

​Bireysel faturalı abonelerimiz için 12 ay boyunca Akıllı Fatura servisi ve aylık 1 GB internet. Mevcut veya bir önceki fatura döneminde tarife paketi bitimi sonrası internet kullanım ücreti yansımış aboneler, kampanyaya yılda yalnızca bir defa katılabilecektir. ...

Akıllı Durma özelliği nasıl yapılır?

Vodafone'lular DURAN yazıp 7000'e mesaj atarak Duran Tarifelerin sağladığı hesabını bilme özgürlüğünden faydalanabiliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve online işlem gibi kanallarla ya da Vodafone Cep Merkezlerini ziyaret ederek Duran Tarife'ye geçmek mümkün oluyor.

Turkcell internet limitinde durma paketi nedir?

​Bireysel faturalı abonelerimiz için 12 ay boyunca Akıllı Fatura servisi ve aylık 1 GB internet. İnternetli Limitinde Durma Kampanyası, şu tarifelerde bulunanlar hariç tüm bireysel faturalı abonelerin katılımına açıktır. Bu kampanya INTERNETLI yazıp 2200'a gönderilerek alınabilir. ...

Turk Telekom mobil ödeme limiti nasıl yükseltilir?

Turk Telekom Mobil Ödeme Limit Arttırma Bunun için MOBILODEME KAYIT yazdıktan sonra 5555 numaraya mesaj atmanız yeterlidir. Faturasız hatlarda mobil ödeme limiti 500 TL iken faturalı hatlarda 400 TL olarak belirlenmiştir. Turk Telekom mobil ödeme limit arttırma mümkün değildir.

Fatura kontrol limiti ne demek?

Fatura kontrol limiti, faturanızın istediğiniz tutarda uyarı vermesini sağlayan bir özelliktir. Fatura Kontrol Uyarı Limitinizi değiştirmek için butonu istediğiniz tutarın üzerine taşıyabilirsiniz.

Fatura Kontrol Servisi aboneliği nedir?

Fatura Kontrol Servisi'ne abone olduğunuzda, fatura tutarınız belirlediğiniz miktara geldiğinde SMS ile bilgilendirilirsiniz. Fatura Kontrol Servisi sayesinde kullanım durumunuzu merak ettiğinizde, o anki kullanım miktarınızı ve seçtiğiniz tutara ne kadar kaldığını sorgulayabilirsiniz.

Türk Telekom 100 TL üst sınır ne demek?

Faturalarınızı kolaylıkla takip edebilmeniz için, aylık sabit ücretler toplamı 100 TL altındaki yeni aboneliklere, talepte bulunmaksızın otomatik 100 TL tanımlanmaktadır. Her fatura döneminde, fatura üst sınırına ulaşan müşterilerimize her faturası için 1 kez bilgilendirme yapılmaktadır.

Turkcell internet limitinde durma nedir?

İşte Destek Limitinde durma özelliği ile faturanızın kontrolü sizde! Paket bitiminden sonra veya pakete dahil olmayan kullanım yapmak istenildiğinde, faturaya ek ücret yansımaması için limitinde durma seçeneği devreye girer; kullanımı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir.