Şarköy hangi denizde?

İçindekiler:

  1. Şarköy hangi denizde?
  2. Darica sahilde denize girilir mi?
  3. Darıca'da denize girmek yasak mi?
  4. Bayramoğlu plajı temiz mi?
  5. Uçmakdere hangi ile bağlı?
  6. Bayramoglu denize girilir mi?

Şarköy hangi denizde?

Şarköy, Tekirdağ ilinin bir ilçesi. Tekirdağ'ın güneybatısında, Marmara Denizi kıyısında kurulmuştur. Şarköy ilçesinde biri ilçe merkezi ikisi kasaba olmak üzere 3 belediye (Hoşköy, Mürefte) teşkilatı vardır.

Darica sahilde denize girilir mi?

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Darıca sahiline 'Denize girmek tehlikeli ve yasaktır' yazılı tabelalar koydu. Zabıta ekipleri ayrıca araçlardan 'Lütfen dikkat, Darıca sahilde denize yasaktır' diye anonslar yaptı. Sahil şeridi boyunca gezen zabıtalar, sahildekileri denize girilmemesi konusunda uyardı.

Darıca'da denize girmek yasak mi?

İzmit Körfezi'nde müsilaj etkili olurken, Darıca sahilleri de deniz salyasıyla kaplandı. Yapılan temizlik çalışmalarına rağmen yeniden müsilaj, ortaya çıktı. ... Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Darıca sahiline 'Denize girmek tehlikeli ve yasaktır' yazılı tabelalar koydu.

Bayramoğlu plajı temiz mi?

Diğer bir mavi bayraklı plaj olan Karamürsel Altınkemer plajında ise deniz suyu kalitesi “İyi” olarak sınıflandırıldı. Ereğli sahilindeki deniz suyu derecesi ise “iyi” olarak değerlendirildi. ... Bu bölgede, Darıca Bayramoğlu Ada ve Bayramoğlu Halk Plajında deniz suyu analiz kötü çıktı.

Uçmakdere hangi ile bağlı?

Gezilecek Yerler Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'ne bağlı eski bir Rum köyü olan Uçmakdere eski yerleşim dokusunu ve yaşam kültürünü devam ettirmektedir.

Bayramoglu denize girilir mi?

Büyükşehir tarafından yapılan çalışmalarla Kocaeli halkına kazandırılan ve içinde Kadınlar Plajı bölümü de bulunan Darıca Bayramoğlu Halk Plajı da değerlendirmede mükemmel olarak belirlendi. Denizi çok temiz olan Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda halkımız gönül rahatlığıyla yüzüyor.