Kelebek Mobilya hangi ülkelerde var?

İçindekiler:

  1. Kelebek Mobilya hangi ülkelerde var?
  2. Kelebek mobilya Hangi şehrin?
  3. Kelebek ve Doğtaş aynı mı?
  4. Enza Home ürünleri nerede üretiliyor?
  5. Doğtaş ürünleri nerede üretiliyor?
  6. Kelebek Mobilya kaç şubesi var?

Kelebek Mobilya hangi ülkelerde var?

Geçtiğimiz aylarda Londra'nın yanı sıra Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da açtığı mağazalar ile 2020 büyüme hedefleri kapsamında yatırımlarına devam eden Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika'da açmaya hazırlandığı mağazalarla birlikte Katar, Arabistan ve Hindistan'dan aldığı olumlu ...

Kelebek mobilya Hangi şehrin?

1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasıyla, ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla İstanbul Haliç'te kurulan Kelebek, Türkiye'nin ilk modüler mobilya markasıdır.

Kelebek ve Doğtaş aynı mı?

Doğtaş, 2012 yılında Kelebek Mobilya'yı bünyesine katarak, mobilya pazarında gücüne güç kattı. Birleşme sonrası Doğtaş Kelebek Mobilya San. ve Tic. ... unvanıyla tek şirket çatısı altında; Doğtaş, Kelebek Mobilya, Kelebek Mutfak&Banyo, Lova markaları ve projeli işler departmanı olarak çalışmalarda bulunuyor.

Enza Home ürünleri nerede üretiliyor?

Üretim. Yataş, 146.600 metrekare kapalı alanı, 268.000 metrekare açık alanı, Kayseri ve Ankara'daki fabrikaları, 1.400'ü aşkın çalışanı ve 400 'e yakın satış noktasıyla hizmet vermektedir.

Doğtaş ürünleri nerede üretiliyor?

Doğtaş, 1972 yılında Hacı Ali Doğan tarafından kurulan Doğan Mobilya'nın 1987'de anonim şirket haline dönüşmesiyle oluşturulan mobilya şirketidir. Çanakkale'nin Biga İlçesinde bulunan 200,000 m² açık, 70,000 m² kapalı üretim alanına sahip fabrikasında mobilya üretimi yapmaktadır.

Kelebek Mobilya kaç şubesi var?

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...