Vodafone'dan yeni hat almak ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vodafone'dan yeni hat almak ne kadar?
  2. Vodafone faturasız hat nasıl alabilirim?
  3. Vodafone hat eve kaç günde gelir?
  4. Vodafone Online hat kaç günde açılır?
  5. Vodafone kapanan hat ne kadara açılır?
  6. Vodafone kurye kaç günde gelir?
  7. Vodafone SIM kart kaç günde gelir?

Vodafone'dan yeni hat almak ne kadar?

Yeni bir Vodafone faturasız hat satın almak isteyenler en az 95 TL en fazla 120 TL aralığında ücret ödüyorlar. Vodafone bayilerinde fiyatlar değişkenlik göstererek kimi bayide hattınıza bakiye olarak tanımlanırken kimi bayide de tarifenize ek paketler eklenebiliyor.

Vodafone faturasız hat nasıl alabilirim?

Vodafone Yanımda uygulamasını indirip “Vodafoneluyum”seçeneğine tıklayın. 2. Uygulamaya yeni hesap veya kayıtlı hesap ile giriş yapın. 3. "Yeni Hat Al" seçeneğine tıklayarak dilediğiniz numarayı aratabilir veya rastgele bir numara seçebilirsiniz. Numaranızı seçtikten sonra “Devam Et” butonuna basın.

Vodafone hat eve kaç günde gelir?

Teslimatım ne kadar sürede gerçekleşir? Sitemizde belirtilen ilçelerden birinde oturuyorsanız 24 saat içinde, başka bir ilçede ikamet ediyorsanız ise 2-4 gün içerisinde hattınızı size teslim edeceğiz.

Vodafone Online hat kaç günde açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone kapanan hat ne kadara açılır?

04.06.2021 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 35,55 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansımayacaktır. Kurumsal aboneliklerde hat açma kapama ücreti, kapanan hat bazında yansıtılmaktadır.

Vodafone kurye kaç günde gelir?

İnternet sitemizde listelenen ilçelerden birinde ikamet ediyorsanız, hattınızın teslimat süresi 24 saattir. Bu listede yer alan ilçelerin dışına teslimat ise 2-4 gün içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Vodafone SIM kart kaç günde gelir?

Başvurunuzun geçerlilik süresi 10 gündür, İlk 3 gün içerisinde dilediğiniz mağazamızı ziyaret ederek sim kartınızı teslim alabilirsiniz. 3 günün sonunda hattınız adresinize teslim edilmek üzere kuryeye yönlendirilecektir. Size en yakın Vodafone Mağazalarını incelemek için tıklayınız.