Uçakta reçel gider mi?

İçindekiler:

  1. Uçakta reçel gider mi?
  2. Uçakta valize parfüm konulur mu?
  3. Ucakla gida malzemesi gider mi?
  4. Zeytinyağı uçakla gider mi?
  5. Saç düzleştirici uçağa alınır mı?
  6. Tırnak makası uçağa alınır mı?
  7. Uçakta yiyecek taşınır mı?

Uçakta reçel gider mi?

El bagajlarında 1 litrelik ağzı kilitli torba içinde her biri en fazla 100 ml'lik kaplarda sıvı, jel ve aerosol taşıyabilirsiniz. 100 ml'den büyük kaplardaki sıvı ve benzeri yiyecek ve içecekleri uçak altı bagaja vermelisiniz.

Uçakta valize parfüm konulur mu?

100 ml'den daha küçük boyutlarda olan deodorant ve parfümleri kabin bagajınızda taşıyabilirsiniz.

Ucakla gida malzemesi gider mi?

Uçakta yiyecek taşınır ? Kek, gofret, bisküvi gibi atıştırmalıklarınızı yanınıza alabiliyorsunuz. Duty free mağazalarından alınmayan alkol ve diğer sıvılar ise (100 ml'den fazlaysa) yasak. Duty free mağazalarından aldığınız sıvı maddeleri, kendi poşetleri içinde kapalı ve faturalarıyla birlikte taşıyabilirsiniz.

Zeytinyağı uçakla gider mi?

4. Zeytinyağı, bal ve pekmez taşıma kuralları Zeytinyağı, bal ve pekmez gibi yiyeceklerin taşınmasıyla ilgili hava yolu şirketlerinin farklı uygulamaları bulunuyor. Uçağa zarar verip tehlike oluşturabilecek sızıntıların önlenmesine dair kurallara göre iyi ambalajlanması şartıyla bu yiyecekler uçağa kabul ediliyor.

Saç düzleştirici uçağa alınır mı?

Evet, el bagajınızda uçağa saç düzleştiricisi almanıza izin verilir.

Tırnak makası uçağa alınır mı?

Çakı, tırnak makası veya iğne gibi kesici veya sivri uçlu maddelerin uçak içine alınması yasaktır.

Uçakta yiyecek taşınır mı?

Uçakta yiyecek taşınır mı? Kek, gofret, bisküvi gibi atıştırmalıklarınızı yanınıza alabiliyorsunuz. Duty free mağazalarından alınmayan alkol ve diğer sıvılar ise (100 ml'den fazlaysa) yasak. Duty free mağazalarından aldığınız sıvı maddeleri, kendi poşetleri içinde kapalı ve faturalarıyla birlikte taşıyabilirsiniz.