Turkcell avans TL nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Turkcell avans TL nasıl alınır?
  2. Kontör isteme nasıl olur?
  3. Turkcell Avans TL limiti nedir?
  4. Turkcell Avans TL ile paket yapılır mı?

Turkcell avans TL nasıl alınır?

Avans TL kullanmayan ve 90 günden uzun süredir Turkcell'li olan müşterilerimiz aylık 2,10 TL karşılığında servisten yararlanabilecektir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız​. ​Servisi kullanmak için hemen AVANS yazıp 2200'a ücretsiz gönderin.

Kontör isteme nasıl olur?

Lira istemek için: 9235 aranabilir ya da kısa mesajda Lira istenilen numara yazılır bir boşluk bırakılır istenilen lira miktarı yazılır ve 9233'e gönderilir. Lira istediğiniz kişiye talebiniz iletilir. Karşı taraf isteğinizi kabul ederse lira hattınıza yüklenir. *Sadece faturasız hat sahibi aboneler lira isteyebilir.

Turkcell Avans TL limiti nedir?

Avans TL ile TL'niz tam bitmek üzereyken Turkcell size 15 TL avans verir, konuşmanız yarıda kesilmez. 90 günden uzun süredir Turkcell'li olan bireysel Hazır Kart müşterilerimiz Avans TL servisinden ayda 2,10 TL'e faydalanabilirler.

Turkcell Avans TL ile paket yapılır mı?

Mevcut tarifenizden üzerinden ödeme yapmaya devam edersiniz. Avans TL servisi için tarife değiştirmeye gerek yoktur. Avans TL'yi kullanamadığım bir Turkcell hizmeti var ? Avans TL'lerinizi konuşma, mesajlaşma, internet, paket satın alma gibi her türlü Turkcell hizmetinde kullanabilirsiniz.