M Barış Muslu kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. M Barış Muslu kimdir nerelidir?
  2. M Barış Muslu ne mezunu?
  3. Barış Muslu kaç yaşında?
  4. NeuroFormat eğitimi nedir?
  5. Beyin formatı ne demek?
  6. Barış Muslunun son kitabı hangisi?
  7. Beynine Format At kaç sayfa?
  8. Barış Muslu ne zaman doğdu?

M Barış Muslu kimdir nerelidir?

Barış Muslu 1975'te doğdu. Tarsus Amerikan Koleji'nde lise eğitimini sürdürürken gittiği ABD'de 2 senede liseyi, 3 senede Michigan Tech Üniversitesi'ni bitirdi. 20 yaşında genç bir mühendis olarak Türkiye'ye döndü. Koç Üniversitesi'nde işletme mastırını tamamladı.

M Barış Muslu ne mezunu?

Başarılı bir eğitim hayatı geçiren Muslu, ABD'de tekrar başladığı lise eğitimini iki yılda tamamladı ve ardından Michigan Tech University'de mühendislik okumaya başladı. Yazar, buradaki eğitimini de üç yılda tamamlayarak henüz 20 yaşındayken genç bir mühendis olarak mezun oldu.

Barış Muslu kaç yaşında?

46 yaşında (1975) M. Barış Muslu/Yaş

NeuroFormat eğitimi nedir?

NeuroFormat™, kelime anlamı olarak, nörolojiyi formatlama, yeniden biçimlendirme anlamına gelmektedir. ... NeuroFormat™ yöntemleri, istenilenin bilginin beyne hızlı olarak öğretilmesi üzerine odaklanmıştır.

Beyin formatı ne demek?

NeuroFormat™, kelime anlamı olarak, nörolojiyi formatlama, yeniden biçimlendirme anlamına gelmektedir. Özellikle son 20 yılda geliştirilmiş çok etkili yöntemlerin NeuroFormat™ modeli içerisinde, en etkili oldukları alanlarda kullanılarak beynin başarı ve mutluluk için yeniden programlanmasını sağlar.

Barış Muslunun son kitabı hangisi?

Doğan Novus tarafından okuyucu ile buluşturulan Yıka Beynini kitabı, kişisel gelişim kitapları kategorisinin bireysel gelişim kitapları alt bölümünde yer alıyor.

Beynine Format At kaç sayfa?

Beynine Format At
Yayın Tarihi:20.07.2017
ISBN:9786050912579
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:252
Cilt Tipi:Karton Kapak
2 satır daha

Barış Muslu ne zaman doğdu?

1975 (46 yıl yaşında) M. Barış Muslu/Doğum tarihi