TEB Pratik Şube nedir?

İçindekiler:

  1. TEB Pratik Şube nedir?
  2. Cepteteb Şubesi Nedir?
  3. Cepteteb pratik hesap nedir?
  4. TEP pratik hesap nedir?

TEB Pratik Şube nedir?

İddialıyız; “TEB Pratik Şube”, geleceğin bankacılık modeli. Hedefimiz çok açık ve net: Dijital ve fiziki şubeyi birleştiren yeni şube konsepti “TEB Pratik Şube” ile Türkiye'nin dört bir yanındaki banka şubelerine, geleceğin bankacılık modelini taşımak.

Cepteteb Şubesi Nedir?

CEPTETEB, tüm bankacılık işlemlerini internet, mobil, Destek Merkezi ve ATM gibi dijital kanallar aracılığı ile mümkün olan en basit ve en hızlı hali ile sunan, TEB'in yeni nesil dijital bankacılık platformudur.

Cepteteb pratik hesap nedir?

Pratik Hesap olarak tanımlanan vadesiz TL hesabınızda bulunan bakiyenin, nakit ihtiyaçlarınız için ayrılan tutar dışında kalan bölümü günlük olarak TEB Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu'na dönüştürülür ve bu hesaptan yapılacak tüm nakit çıkışları fon bozularak gerçekleştirilir.

TEP pratik hesap nedir?

Pratik Hesap , TL hesabınıza para girişi olduğunda veya maaşınız TEB'deki vadesiz hesabınıza yattığında, hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan, hesabınızdaki para ile TEB Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu alan, tüm nakit çıkışlarını otomatik olarak fon bozarak gerçekleştiren, hayatınızı kolaylaştırmayı ...