Caddy Almanca ne demek?

İçindekiler:

  1. Caddy Almanca ne demek?
  2. Caddy ingilizcede ne demek?
  3. Volkswagen Caddy ismi nereden gelir?
  4. Polo ne demek ingilizcede?
  5. Jetta ne zaman çıktı?
  6. Volkswagen Bora ne zaman çıktı?
  7. Caddy'nin adı neden Caddy?
  8. Volkswagen ismi nereden gelir?
  9. 2020 Jetta ne zaman gelecek?
  10. Jetta hangi yıla kadar üretildi?
  11. VW Bora hangi segment?
  12. Caddy ismi nereden gelir?
  13. Volkswagen Caddy hangi yılda çıktı?
  14. Hyundai adı nereden geliyor?
  15. U.s Polo ayakkabı nerede üretiliyor?

Caddy Almanca ne demek?

Sürücüye takılacak bir CD-ROM için koruyucu kapak. Schutzhülle für eine CD-ROM, mit der diese in das Laufwerk eingeführt wird.

Caddy ingilizcede ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri İsim küçük kutu. tea caddy: çay kutusu. pencil caddy: kalem kutusu. İsim caddie.

Volkswagen Caddy ismi nereden gelir?

Caddy, otomobil üreticisi Cadillac isminin kısaltılmış hali. Caddy (bilgisayar), CD-ROM, MiniDisc gibi optik veya manyeto-optik medyaları çizilmeler gibi fiziksel hasarlardan korumak için üretilmiş plastik koruyucu kılıf/kın'lara verilen ad.

Polo ne demek ingilizcede?

Ingilizce-Türkçe Çeviri İsim çevgen, polo. polo pony: çevgen atı, çevgen oynarken binilen bodur at. kollu spor gömleği.

Jetta ne zaman çıktı?

Volkswagen Jetta, 1979'da Golf'ün sedanı olarak üretilmeye başlanan kompakt sedan otomobildir. Özellikle 3. nesli çok beğenilmiştir ve VW Vento ismiyle üretildi. 4. nesli Avrupa'da Volkswagen Bora ismiyle satılmıştır.

Volkswagen Bora ne zaman çıktı?

Volkswagen Bora, -2005 arası üretilmiş modeldir. Volkswagen'in 1999-2005 yılları arasında Vento modelinin yerine ürettiği kompakt C Sınıfı Sedan modelidir.

Caddy'nin adı neden Caddy?

Caddy, otomobil üreticisi Cadillac isminin kısaltılmış hali. Caddy (bilgisayar), CD-ROM, MiniDisc gibi optik veya manyeto-optik medyaları çizilmeler gibi fiziksel hasarlardan korumak için üretilmiş plastik koruyucu kılıf/kın'lara verilen ad. Son yıllarda daha az kullanılmaktadırlar.

Volkswagen ismi nereden gelir?

Ürettiği arabalara isim bulamayınca en büyük kızı olan Mercedes'in ismini ilk arabasına verir. ... 1937 yılında Alman Otomotiv Birliği'ne ürettirilen halk tipi bir otomobil olan Volkswagen, Almancada "halkın arabası" anlamına geliyor.

2020 Jetta ne zaman gelecek?

2020 yılında yeniden Türkiye'de satışa sunulacak olan Jetta modeli, özellikle Volkswagen grubunun Türkiye'de fabrika kurmaya kara vermesinden sonra daha da merakla beklenen araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu açıdan yapılan araştırmalarda aracın 2020 Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulması beklenmektedir.

Jetta hangi yıla kadar üretildi?

Volkswagen Jetta
ÜreticiVolkswagen/Almanya
Üretim yıl(lar)ı1979-günümüze 1.Nesil (A1, Typ 16) - 1979-1984 2.Nesil (A2, Typ 16) - 1983-1989 2.Nesil (A2, Typ 1G) - 1990-1992 3.Nesil (A3, Typ 1H) - 1992-1999 4.Nesil (A4, Typ 1J) - 1999-2005 5.Nesil (A5, Typ 1K) - 2005-2010 6.Nesil NCS - 2010->
MontajJetta
Teknik Özellikler
8 satır daha

VW Bora hangi segment?

TEKNİK ÖZELLİKLER
SegmentC Segmenti
Yakıt Tüketimi7.km
Güç74 Kw
Tork145
11 satır daha

Caddy ismi nereden gelir?

Caddy, otomobil üreticisi Cadillac isminin kısaltılmış hali. Caddy (bilgisayar), CD-ROM, MiniDisc gibi optik veya manyeto-optik medyaları çizilmeler gibi fiziksel hasarlardan korumak için üretilmiş plastik koruyucu kılıf/kın'lara verilen ad.

Volkswagen Caddy hangi yılda çıktı?

Volkswagen Caddy, Alman otomotiv şirketi Volkswagen tarafından üretilen ticari araç. İlk modeli 1980 yılında üretilmeye başlanan Volkswagen Caddy'nin üretimi günümüzde de devam etmektedir. 7 Temmuz 2014 tarihinde resimde görülen yeni modeli piyasaya çıkmıştır. TDI motorunda DSG şanzıman opsiyonel olarak bulunmaktadır.

Hyundai adı nereden geliyor?

Fransız otomobil devi ismini kurucuları Louis Renault, Marcel Renault, Fernand Renault kardeşlerden almıştır. İlk kahve değirmeni ve bisiklet markası olarak kurulan şirket, adını kurucusu Emille Peugeot'tan aldı.

U.s Polo ayakkabı nerede üretiliyor?

“Aydınlı Grup olarak 700 milyona yakın bir nüfusa U.S. Polo Assn.'i sunuyoruz. Bu ülkelerde markanın tüm organizasyonu Türkiye'den yürütülüyor. Tasarım ve üretimi Türkiye'de yapıyoruz.