Cheezburger nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Cheezburger nasıl yapılır?
  2. Köfteye pekmez konur mu?
  3. Cheeseburger hangi peynir kullanılır?
  4. Cheeseburger içinde ne var?

Cheezburger nasıl yapılır?

ÇİZBURGER NASIL YAPILIR? Köfte için, soğanı piyazlık doğrayıp, kızgın tavaya biraz zeytinyağı koyun ve karamelize oluncaya kadar pişirin. Ardından kıymanın içerisine ketçap, tuz ve karabiber ilave edip iyice yoğurun. Köfte harcınız hazır olduğunda 3 eşit parçaya bölün ve hamburger köftesi şekli verin.

Köfteye pekmez konur mu?

Bir kabın içerisine kıymayı alın. Üzerine hafif ıslatıp rondodan geçirdiğiniz ekmek içini aktarın. Onların üzerine soğanı, 2 yemek kaşığı kadar soğan suyunu, pekmezi, sarımsağı da ekleyin. Tüm baharatları da ilave ederek güzelce yoğurmaya başlayın.

Cheeseburger hangi peynir kullanılır?

Hamburgerlerden Tanışıyoruz: Cheddar Peyniri Hamburgerin gözdesi, cheeseburgerin vazgeçilmezi olan peynir, eritilerek hamburger menülerinde patatese de eşlik edebilmektedir. Bu peynir türü onlarca farklı yemekte kullanılabilir.

Cheeseburger içinde ne var?

Hamburger eti, küçük boy susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, cheddar peyniri, hardal ve ketçaptan oluşan lezzet. Enfes patates kızartması ve içeceğiyle birlikte, Burger King'in klasik seçmelerinden biri olan Cheeseburger Menü keyfini istediğin gibi yaşa!