Aytemizin kaç şubesi var?

İçindekiler:

  1. Aytemizin kaç şubesi var?
  2. Aytemiz mazot ne kadar?
  3. Aytemiz kart nereden alınır?
  4. Kaç tane total istasyonu var?
  5. Aytemiz kart kaç puan kaç TL?
  6. Aytemiz ailesi nereli?
  7. Türkiye'de kaç tane Total benzin istasyonu var?
  8. Aytemiz petrol sahibi nereli?

Aytemizin kaç şubesi var?

Türkiye genelinde 600'ü aşkın bayiye sahip Aytemiz, büyümesine İstanbul'da Adar Akaryakıt ile devam ediyor. Aytemiz, İstanbul'da Adar Akaryakıt'ın ikinci şubesini hizmete açtı. Gaziosmanpaşa'da açılan bu ikinci şubeyle birlikte Aytemiz, İstanbul genelinde toplamda 42 lisanslı istasyona ulaştı.

Aytemiz mazot ne kadar?

Yakıt Fiyatları
İlBenzin (Aytemiz Optimum Kurş. 95 Oktan) (TL/lt)Motorin (Aytemiz Optimum Dizel) (TL/lt)
Ankara7,847,38
Antalya7,977,50
Artvin7,957,49
Aydın7,907,44
63 satır daha

Aytemiz kart nereden alınır?

1.Adım: Aytemiz istasyonlarından Aytemiz Kart alınır. Cep telefonunuzdan ONAY yazın, bir boşluk bırakın, 16 haneli kart numarasını AD ve SOYADINIZI aralarında birer boşluk bırakarak yazıp 8869'a kısa mesaj olarak gönderilir. 2.Adım: www.aytemiz.com.tr adresine girilir.

Kaç tane total istasyonu var?

Total Oil Türkiye ve M Oil şirketlerinde yaklaşık 900 istasyon ile faaliyette.

Aytemiz kart kaç puan kaç TL?

Kazandığım puanlarımı nasıl kullanabilirim? Puan kullanımı için, kartınızın otomasyon sistemine okutulması gerekmektedir. Aytemiz Kart'ınızda biriken puanlar 10 TL (600 puan) ve üzerinde ise onayınızla birlikte puanlarınızı harcayabilirsiniz. Harcanacak tutarı ön saha satış görevlisine belirtmeniz gerekmektedir.

Aytemiz ailesi nereli?

Özgeçmişi. İsmail Aytemiz, esnaf bir ailenin oğlu olarak Kars merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars'ta, lise öğrenimini ise İstanbul'da tamamladı.

Türkiye'de kaç tane Total benzin istasyonu var?

Halihazırda Türkiye'nin 5. büyük akaryakıt dağıtımcısı olan Total, ülke genelindeki 440 civarı istasyonunda akaryakıt ürünleri satışı gerçekleştiriyor.

Aytemiz petrol sahibi nereli?

Özgeçmişi. İsmail Aytemiz, esnaf bir ailenin oğlu olarak Kars merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars'ta, lise öğrenimini ise İstanbul'da tamamladı.