Fecri Sevilen hangi hastanelerde çalıştı?

İçindekiler:

  1. Fecri Sevilen hangi hastanelerde çalıştı?
  2. Fecri sevilen davası ne oldu?
  3. Fecri sevilen kaç yaşında?
  4. Fecri sevilen hapiste mi?

Fecri Sevilen hangi hastanelerde çalıştı?

Ayrıca İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Doğum Kliniği Reprodüktif Endokrinoloji ve İnfertilite Bilim Dalı ve İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışmalar yaptı. Son olarak İstanbul Nişantaşı'nda özel muayenehanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışmalarını sürdürüyordu.

Fecri sevilen davası ne oldu?

Ünlü jinekolog Fecri Sevilen hakkında iki kadının açtığı cinsel saldırı davası sonuçlanmış ve İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, jinekolog Fecri Sevilen'i, iki mağdura yönelik "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 11 yıl 8'er ay olmak üzere iyi hal indirimi ile birlikte toplam 23 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırmıştı.

Fecri sevilen kaç yaşında?

Sevilen, 1950 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.İstanbul Üniversitesinden mezun oldu. Öğretim üyesi ve 35 yıllık profesör olarak mesleki kariyerini sürdüren doktor, daha önce İstanbul Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalında Profesör olarak görev yaptı.

Fecri sevilen hapiste mi?

Fecri Sevilen'e verilen 23 yıl 4 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. ... Ağır Ceza Mahkemesi, Prof. Sevilen'i "nitelikli cinsel saldırı"dan hapis cezasına çarptırırken, hekimlik mesleğine duyulan "güveni ve mesleğinin sağladığı imkan ve yetkileri kötüye kullanması" nedeniyle cezada artırım yaptı.