Hangi kredi kartı Havaalanı Lounge?

İçindekiler:

  1. Hangi kredi kartı Havaalanı Lounge?
  2. Turkish Airlines Lounge kimler girebilir?
  3. THY lounge nerelerde var?
  4. Türk Hava Yolları Lounge ücretli mi?

Hangi kredi kartı Havaalanı Lounge?

Ücretli Kullanım Kredi Kartları Paraf Klasik, Paraf Gold Açıklama Paraf Platinum ve Paraf Business sahipleri, Dış Hatlar'da yer alan TAV Comfort Lounge'dan 1 misafirleriyle birlikte ücretsiz yararlanabiliyor.

Turkish Airlines Lounge kimler girebilir?

Türk Hava Yolları ile Economy Class'ta seyahat eden Miles&Smiles Elite, Elite Plus üyesi yolcularımız 1 misafirleri veya aileleriyle (eş ve 25 yaşından gün almamış çocuklar) birlikte (Eş ve çocukların salona üye yolcularla birlikte girmesi gerekir, 25 yaş üzeri çocuklar salonu ücretli kullanabilmektedir.)

THY lounge nerelerde var?

Yurtiçinde İstanbul, Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Bodrum, Kayseri, Adana, Gaziantep, Hatay, Trabzon ve yurtdışında Moskova, Washington DC, Nairobi, Bangkok havalimanlarında Turkish Airlines Lounge'larımızın konforundan yararlanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları Lounge ücretli mi?

Türk Hava Yolları ile seyahat ederken Lounge İstanbul'a ücretsiz giriş yapabilir miyim? Lounge İstanbul'a Miles&Smiles Elite, Elite Plus ve Star Alliance Gold üyesi yolcularımız giriş yapabilir. Ayrıca Business Class'ta seyahat eden tüm yolcularımız Lounge İstanbul'a ücretsiz giriş yapabilir.