Viscotears göz damlası ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Viscotears göz damlası ne işe yarar?
  2. Xanternet göz jeli ne ise yarar?
  3. Vigamox göz damlası ne işe yarar?
  4. Tears naturale 2 göz damlası ne işe yarar?
  5. Göz jeli ne işe yarar?
  6. Lipotears göz jel ne için kullanılır?
  7. Antibiyotikli göz damlası nasıl kullanılır?
  8. Refresh göz damlası ne için kullanılır?
  9. Blefaritto göz jeli nasıl kullanılır?
  10. Göz altı jeli nasıl kullanılır?
  11. Bausch Lomb göz jeli nasıl kullanılır?
  12. Bausch Lomb göz jeli ne ise yarar?

Viscotears göz damlası ne işe yarar?

VISCOTEARS, yeterli gözyaşı üretilememesine bağlı olarak gelişen göz kuruluğu (gözde ağrı, yanma, iritasyon, kuruluk) belirtilerinin tedavisinde kullanılır.

Xanternet göz jeli ne ise yarar?

Xailin Jel ağrı, iritasyon veya kumlanma hissi gibi göz kuruluğu hislerinde serinletici ve yatıştırıcı rahatlama sağlar.

Vigamox göz damlası ne işe yarar?

VIGAMOX, florokinolon sınıfından bir antibiyotik olan ve göz infeksiyonlarının tedavisinde kullanılan moksifloksasini içerir. VIGAMOX, gözün ön oküler bölümünde moksifloksasine hassas suşların sebep olduğu bakteriyel infeksiyonların topikal tedavisinde kullanılır.

Tears naturale 2 göz damlası ne işe yarar?

TEARS NATURALE II kuru göz rahatsızlıklarını tedavi etmek ve bu durumla ilgili yanma ve iritasyon şikayetlerinin rahatlatılması amacı ile kullanılır. Ayrıca, gözde minör iritasyonlar veya güneş yada rüzgara maruz kalma sonucu oluşan rahatsızlık hissini geçici olarak gidermede kullanılır.

Göz jeli ne işe yarar?

Göz yüzeyinin kayganlaştırılmasına ve sağlıklı gözün korunmasına yönelik, dekspantenol içeren viskoz solüsyon. RECUGEL®, gözler üzerinde nemlendirici ve yatıştırıcı etkiye sahiptir.

Lipotears göz jel ne için kullanılır?

LİPOTEARS, 10 g'lık tüp içeren kutularda sunulur ve göze damlatılarak uygulanır. LİPOTEARS etkin madde olarak karbomer içermekte olup göz yüzeyini geçici olarak ıslatmakta ve nemlendirmektedir. LİPOTEARS, ''kuru göz''ün semptomatik tedavisi için kullanılmaktadır.

Antibiyotikli göz damlası nasıl kullanılır?

Damlalık ucunu gözünüze 2-3 cm olacak şekilde yaklaştırın. Damlalık ucunun kirpiklere ve kaşınıza temas etmemesine dikkat edin. Temas olursa bakteriler ve diğer mikroorganizmalar damlalığı kontamine edebilirler. Alt göz kapağının iç kısmına bir damla damlayacak şekilde damlalığı hafifçe sıkınız.

Refresh göz damlası ne için kullanılır?

Göz yüzeyinde kayganlaştırıcı ve nemlendirici etkisi bulunmaktadır. Göz yüzeyindeki gözyaşı hacmini artırır, gözyaşı filmini düzenler. Bu amaçla, REFRESH - eksik veya yapıca bozuk gözyaşı tabakalarına bağlı olarak göz yüzeyinin nemlendirilmesinin bozulduğu; göz kuruluğu gibi durumlarda kullanılır.

Blefaritto göz jeli nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam az miktardaki jelin göz çevresine masaj yapılarak yedirilmesi yeterlidir. Durulama gerektirmez. Kullanmadan önce bölgenin Blefaritto Göz Şampuanı ile yıkanıp temizlenmesi önerilir.

Göz altı jeli nasıl kullanılır?

GÖZ ALTI KREMİ NASIL SÜRÜLMELİDİR? Daha önce belirttiğimiz gibi göz çevresi ince ve hassas yapıdadır. Bu sebeple kaba davranmaktan kaçınılmalıdır. Diğer parmaklarınıza kıyasla daha hassas bir dokunuşa sahip olan yüzük parmağınızı kullanarak göz kremini nazikçe okşama ve dokunma hareketleri ile sürmelisiniz.

Bausch Lomb göz jeli nasıl kullanılır?

temas ettirmeyiniz ve alt göz kapağının iç tarafına konjunktiva kesesine bir damla damlatınız. - Gözlerinizi açık tutmaya çalışın ve etrafa bakın, böylelikle jel iyice yayılacaktır. - Kullandıktan sonra tüpü kapatınız.

Bausch Lomb göz jeli ne ise yarar?

Uzun süre televizyon seyretme veya ekrana bakmayı gerektiren bir işte çalışma, ısıtma veya soğutma sistemlerinden geçen havayla temas sonucu gözde kuruluk hissi, göz yanması veya yorgunluğu gibi şikâyetlerin varlığında, göz yüzeyinin nemliliğini artırır.