Beylerbeyi göbek rakı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Beylerbeyi göbek rakı ne kadar?
  2. Göbek rakısı ne demek?
  3. Beylerbeyi göbek rakı nerenin?
  4. Efe göbek rakısı nedir?
  5. Beylerbeyi Razaki ne kadar?
  6. Efe göbek rakısı şekersiz mi?
  7. Beyoğlu rakısı kimin?
  8. Beylerbeyi Razaki nedir?

Beylerbeyi göbek rakı ne kadar?

100'lük Beylerbeyi Klasik Rakı Fiyatı: 285 TL. 20'lik Beylerbeyi Göbek Rakısı Fiyatı: 73 TL. 35'lik Beylerbeyi Göbek Rakısı Fiyatı: 108 TL. 50'lik Beylerbeyi Göbek Rakısı Fiyatı: 149 TL.

Göbek rakısı ne demek?

Distilasyon sırasında baş ve son bölüm yerine, ortadaki bölümün kullanılması ile elde edilen rakıya göbek rakısı denir. Göbek rakısı, diğer rakılara göre, daha kaliteli bir içki olarak kabul edilir. Dönem dönem, bazı rakı markalarının distilasyon sırasında göbekten alınarak yapıldığı söylenir.

Beylerbeyi göbek rakı nerenin?

Beylerbeyi Rakı; 2007 yılında kurulan Sarper içecek tarafından, Manisa Akhisar'da üretilmektedir. Beylerbeyi isminin seçilmesinin nedeni “Bey ve Beyefendilik kavramlarını tekrar gündeme getirmek için” miş. Yani; Beyefendilerin Rakısı: Beylerbeyi! Beylerbeyi rakı en iyi üzüm ve anasonlardan üretilir.

Efe göbek rakısı nedir?

Damıtma sırasında oluşan 5 farklı partinin “göbeğin göbeği” denilen 3. bölümünden yapılmış ve 4 ay dinlendirildikten sonra şişelenmiş. 45 derece alkollü. Damakta da anason ve dinlenmiş alkol iyi entegre olmuş. ... Temiz, rahat içimli, klasik tarzda bir rakı.

Beylerbeyi Razaki ne kadar?

Taze, canlı, üzümden gelen meyvemsilik hissedildiği yumuşak bir rakı. Yaş üzüm rakısı karakterini yansıtıyor, rahat içimli. Akdeniz mezeleriyle denenmeli, aperitif olarak da tercih edilmeli. 175 TL ( + – ) Fiyatlar tadımın yapıldığı tarihe aittir.

Efe göbek rakısı şekersiz mi?

Türkiye'deki üretim standartlarına göre, üretim sürecinde rakı litre başına maksimum 10 gram şeker eklenebilir. ... EFE-Gold şeker içermez ve yumuşak bir tat, belirgin renk ve aroma elde etmek için meşe fıçılarda 120 gün olgunlaşır.

Beyoğlu rakısı kimin?

Sarper İçecek'in ürettiği Beylerbeyi Rakı piyasaya çıktı. Şirket bir ay sonra daha sert içimli olan Beyoğlu Rakı'yı pazara sunacak.

Beylerbeyi Razaki nedir?

Taze, canlı, üzümden gelen meyvemsilik hissedildiği yumuşak bir rakı. Yaş üzüm rakısı karakterini yansıtıyor, rahat içimli. Akdeniz mezeleriyle denenmeli, aperitif olarak da tercih edilmeli.