Kayıp eşyalar nereye bırakılır?

İçindekiler:

  1. Kayıp eşyalar nereye bırakılır?
  2. Osmangazi kayıp eşya bürosu nerede?
  3. Öğrenci kartı kayıp ne yapmalıyım Bursa?
  4. Bursa'da ulaşım nasıl sağlanır?
  5. Öğrenci otobüs kartı kayıp ne yapmalıyım?

Kayıp eşyalar nereye bırakılır?

Eşyası kaybolan yolcular da e-Devlet'ten başvuru yapabilecek. Otobüs, Metrobüs, Metro, Tramvay, durak ve istasyonlarda bulunan eşyalar görevliler tarafından kayıt altına alındıktan sonra, Tünel'in Karaköy Binası girişindeki büroya götürülüyor. Bulunmuş eşyalar buradan sahiplerine teslim ediliyor.

Osmangazi kayıp eşya bürosu nerede?

1. Kaybettiğim eşyam için ne yapabilirim? Kayıp eşyalarınız için, hafta içi mesai saatleri içinde (08:00 – 18:00) Osmangazi İstasyonunda bulunan “Kayıp Eşya Bürosu” na veya (0224) 452 52 44 / dahili 6600 nolu telefona başvurabilirsiniz.

Öğrenci kartı kayıp ne yapmalıyım Bursa?

Eğer kartınız burada yoksa hiç vakit kaybetmeden Burulaş Seyahat Kartları Ofislerine başvurup gerekli işlemleri yaptırarak kayıp kartı iptal ettirip yeni kart başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Bursa'da ulaşım nasıl sağlanır?

Bursa'da şehir içi ulaşım seçenekleri arasında halk otobüsleri, dolmuş, minibüs, tramvay, metro, teleferik ve taksiler vardır. 1998 yılında açılan Bursaray adlı metro sistemi, doğu ve batı yönünde iki hat olarak hizmet vermektedir.

Öğrenci otobüs kartı kayıp ne yapmalıyım?

Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.