Taksitle uçak bileti alınır mı?

İçindekiler:

  1. Taksitle uçak bileti alınır mı?
  2. THY taksitli bilet nasıl alınır?
  3. Yurtdışı uçak bileti kaç taksit?
  4. Pegasus Kartla uçak bileti nasıl alınır?
  5. Pegasus puanı kaç TL?
  6. Biletix taksit var mı?
  7. Uçak bileti nasıl ödenir?
  8. Türk Hava Yolları taksit yapıyor mu?
  9. THY kredi kartına taksit yapıyor mu?
  10. Pegasus BolBol Üyelik ücretli mi?

Taksitle uçak bileti alınır mı?

Uçak biletini tüm bankaların kredi kartına 6 taksitle alırsın, uçuşunu ne zaman istersen, ödemeni ise 6 taksitle yaparsın.

THY taksitli bilet nasıl alınır?

Uçak biletinizi anlaşmalı bankaların kredi kartlarıını kullanarak taksitle alabilirsiniz. Anlaşmalı bankalar ve taksit seçeneklerini görmek için ödeme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yurtdışı uçak bileti kaç taksit?

Bonus Kart sahiplerine özel; yurt dışı uçuşlarda 3 taksit, yurt içi uçuşlarda ise 9 taksit fırsatı Ucuzabilet'te!

Pegasus Kartla uçak bileti nasıl alınır?

Online uçak bileti almak oldukça basittir. Pegasus web sitesi flypgs.com ya da Pegasus mobil uygulama üzerinden e-bilet satın alabilirsiniz. Bilet alırken tek yapmanız gereken, ilgili bilgileri girip size uygun uçak biletine karar verdikten sonra bilet bedelini banka ya da kredi kartı ile ödemek.

Pegasus puanı kaç TL?

Pegasus Bolbol üyesi olarak yapacağınız uçuşlardan mobil uygulamalar üzerinden satın aldığınız biletler için her 1 TL'lik harcamanızda 2 BolPuan kazanırsınız. flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız.

Biletix taksit var mı?

Biletix internet sitesinden işlem yapmak için, Visa, MasterCard, Diners ve American Express kredi kartlarınızı kullanabilirsiniz. Taksit: Akbank Axess, Garanti Bonus ve İş Bankası Maximum kredi kartlarına 3 eşit taksit uygulanır. Yapı Kredi World kredi kartlarına 3 veya 6 eşit taksitle bilet satın alabilirsiniz.

Uçak bileti nasıl ödenir?

Bilet iade edilirse, servis bedeli iade edilmez....1. Tickets.com.tr sitesinde Visa ve MasterCard (Visa Electron ve Maestro dahil) kullanarak ödeme yapabilmektesiniz.
  1. Kartın numarası — Kartın yüzünde bulunan 16 rakam (Bu rakamları boşluk bırakmadan girin)
  2. CVV veya CVV2 kodu — Kartın arka tarafında bulunan 3 rakam.
Daha fazla öğe...

Türk Hava Yolları taksit yapıyor mu?

Uçak biletinizi anlaşmalı bankaların kredi kartlarıını kullanarak taksitle alabilirsiniz. Anlaşmalı bankalar ve taksit seçeneklerini görmek için ödeme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

THY kredi kartına taksit yapıyor mu?

Uçak biletinizi anlaşmalı bankaların kredi kartlarıını kullanarak taksitle alabilirsiniz.

Pegasus BolBol Üyelik ücretli mi?

Pegasus BolBol üyeleri programa hiçbir ücret ödemeden üye olup programın tüm kampanya ve ayrıcalıklarından, BolPuan kazandıran faaliyetlerin dışında herhangi bir ücret ödemeden faydalanırlar.