Vodafone Red pass müzik nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Red pass müzik nedir?
  2. Vodafone Spotify paketi nasıl kullanılır?
  3. Iletişim pass nasıl kullanılır?
  4. Red Pass Sosyal nasıl kullanılır?
  5. Vodafone haftalık iletişim pass nasıl yapılır?
  6. Sosyal pass nerede kullanılır?
  7. Sınırsız sosyal ne demek?
  8. Vodafone pass paketi nasıl yapılır?

Vodafone Red pass müzik nedir?

Red Pass Müzik Paketi Spotify, Fenomen, Power App ve Karnaval uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki müzik içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Vodafone Spotify paketi nasıl kullanılır?

Vodafone spotify giriş yapmak için ilk etapta 9080'e red yazıp kısa mesaj göndermeniz gerekir. Bu mesaj ile giriş linkine ulaşabilirsiniz. Giriş linkine tıkladıktan sonra açılan pencerede spotify yazan butona basmanız gerekir. Akabinde spotify aktifleştirmek isteyip istemediğiniz hakkında soru sorulacaktır.

Iletişim pass nasıl kullanılır?

Vodafone Red Tarifeleri ILETISIMPASS yazıp 3636'ya SMS ileterek Vodafone Pass İletişim Paketinden yararlanmaya başlayabilir. Vodafone Faturalı Tarifeler IPASS yazıp 3636'ya SMS ileterek Vodafone Pass İletişim Paketinden yararlanmaya başlayabilir.

Red Pass Sosyal nasıl kullanılır?

Vodafone Red Tarifeleri SOSYALPASS yazıp 3636'ya SMS ileterek Vodafone Pass Sosyal Paketinden yararlanmaya başlayabilir. Vodafone Faturalı Tarifeler SPASS yazıp 3636'ya SMS ileterek Vodafone Pass Sosyal Paketinden yararlanmaya başlayabilir.

Vodafone haftalık iletişim pass nasıl yapılır?

3. Vodafone Haftalık İletişim Pass Paketi Message+ kullanımı internet paketinizden harcamaz. Aylık otomatik yenilenme özelliğine sahip değildir. HAFTALIK ILETISIM yazıp 7000 SMS göndererek haftalık iletişim Pass paketini hattınıza tanımlayabilirsiniz. Haftalık İletişim Pass Paketinin haftalık ücreti 4 TL'dir.

Sosyal pass nerede kullanılır?

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır.

Sınırsız sosyal ne demek?

Sınırsız Sosyal paketi ile Facebook ve Twitter'ın keyfini kota hesabı yapmadan yaşayabilirsiniz. Üstelik bu paketlerin içindeki 25 MB internet paketini diğer tüm internet ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. SINIRSIZ SOSYAL yazıp 5555e gönderin.

Vodafone pass paketi nasıl yapılır?

*7000# tuşlayıp arayarak.