Galaxy bizz ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Galaxy bizz ne işe yarar?
  2. Samsung Max ne işe yarar?
  3. Bizz uygulamasi ne işe yarar?
  4. Samsung Max ücretli mi?
  5. Samsung J7 Max ne kadar?
  6. Yakala co ne zaman kuruldu?
  7. Flipboard nedir ne işe yarar?
  8. Brıefing nedir?
  9. Samsung Max VPN nedir?
  10. J7 Max ne zaman çıktı?

Galaxy bizz ne işe yarar?

Galaxy Bizz, Samsung kullanıcıları için özel hazırlanmış yayınlar ve uygulama tavsiyelerinin yanında daha birçok farklı zengin içeriği de kullanıcılarına sunan bir mağaza öncesi referans uygulamasıdır. ... Milyonlarca uygulama arasından seçim yaparak en doğru uygulamaları indirmek bazen çok zorlayıcı olabiliyor.

Samsung Max ne işe yarar?

Samsung Max, kullanıcıların internette daha fazla gezinmesini ve bunu daha güvenli yapmasını hedef edinmiş durumda. Harcanan veri miktarını deneyime zarar vermeden düşürmeyi başaran uygulama internet tarayıcı veya diğer uygulamalar üzerinden erişilen web sayfalarını, fotoğrafları ve medyaları sıkıştırıyor.

Bizz uygulamasi ne işe yarar?

Galaxy Bizz, Samsung kullanıcıları için özel hazırlanmış yayınlar ve uygulama tavsiyelerinin yanında daha birçok farklı zengin içeriği de kullanıcılarına sunan bir mağaza öncesi referans uygulamasıdır. ... Ayrıca Samsung kullanıcılarının ihtiyaçları ve zevkleri doğrultusunda güvenilir bir seçkin tavsiye servisi vadediyor.

Samsung Max ücretli mi?

Samsung Max uygulaması, kullanıcılara ücretsiz sunuluyor. Ayrıca Samsung Max uygulaması Galaxy A ve Galaxy J cihazlarına önceden yüklenmiş olarak geliyor. Samsung markasına ait bir telefonunuz varsa dilerseniz bu uygulamayı, Google Play Store veya Galaxy Apps üzerinden indirebilirsiniz.

Samsung J7 Max ne kadar?

Kimden Sahibinden
İlan BaşlığıFiyatİlan Tarihi
Sorunsuz Samsung Galaxy J7 Max1.000 TL
samsung galaxy j7 max cep telefonu 8.1 android1.100 TL
J7 Max Temiz Acil satılık850 TL
SAMSUNG J7 PRO MAX499 TL24 Aralık 2020
15 satır daha

Yakala co ne zaman kuruldu?

yakala.co
Kullanılabilir dil(ler)Türkçe
SahipMehmet Keteloğlu, Kurucu Ortak ve Genel Müdür
Başlama tarihi2010
AlexaTürkiye'de : 3,408 (18.03.2021)
Geçerli durumaktif
5 satır daha

Flipboard nedir ne işe yarar?

Flipboard, sosyal medyadaki ve web sitelerindeki içerikleri bir dergi formatında sunan iOS ve Android uygulaması. ... Flipboard uygulaması, 2012 yılında ise TIME'da En İyi 50 iPhone Uygulaması arasında yer aldı.

Brıefing nedir?

Samsung telefon kullanıcılarını her şeyden haberdar olmak için geliştirdiği bu yazılımda haberleri, en önemli gelişmeleri, popüler gelişmeler, hava durumu ve moda vb. Birçok bilgiyi haber vermek için ana ekranı sola doğru kaydırmanız yeterli olacaktır.

Samsung Max VPN nedir?

Max, güvenli olmayan Wi-Fi ağları üzerinden gönderdiğiniz verileri şifreleme işlevine de sahip. İzleyici engelleme ve DNS maskeleme özellikleri ile ister mobil ağda ister ev ağında web erişimi daha güvenli hale getiriliyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın Opera Max servisinin yerine geçtiğini belirtelim.

J7 Max ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy J7 Max modeli 2017 yılında piyasaya sunuldu.