Yapı Kredi kredi kartı puanları nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi kredi kartı puanları nerede kullanılır?
  2. World puanları nasıl kullanırım?
  3. Kredi kartı para puanı internet alışverişinde kullanılır mı?
  4. World puanımı nerede kullanabilirim?
  5. Vakıfbank World puanlar ne zaman siliniyor?
  6. Yapi Kredi WorldPuan A101 de geçerli mi?
  7. 100 WorldPuan kaç TL?
  8. Internet alışverişinde Bonus kullanılır mı?
  9. Kredi kartı puanı nasıl kullanılır?
  10. Akbank puanları nerede kullanılır?
  11. Yapi Kredi Worldpuan A101 de geçerli mi?
  12. VakıfBank world puan silinir mi?
  13. ParaPuan ne zaman silinir?
  14. Parapuan hangi marketlerde geçer?
  15. Iş bankası maximum puan nerelerde kullanılır?
  16. Kredi kartımda ne kadar puan var?

Yapı Kredi kredi kartı puanları nerede kullanılır?

Worldpuanlarımı nasıl kullanabilirim? Kazandığınız Worldpuan'lar aynı gece hesabınıza yansır ve puanlarınızı ertesi günden itibaren dilediğiniz World Üye İşyeri'nde kullanabilirsiniz. Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuanlar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer.

World puanları nasıl kullanırım?

Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuan'lar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer. Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz.

Kredi kartı para puanı internet alışverişinde kullanılır mı?

Kredi kartınızı internet sitelerinden alışveriş yaparken kullandığınızda, internet sitesi bankanızla uyumlu ise puan kazanabiliyorsunuz. Yine aynı şekilde, internet sitesi bankanızla uyumlu ise kazandığınız puanları harcayarak da alışveriş yapabilirsiniz.

World puanımı nerede kullanabilirim?

World Puan Hangi Sitelerde Kullanılabilir?
  • Gittigidiyor.com.
  • Hepsiburada.com.
  • Migros.com.tr.
  • Turna.com.
  • Param.com.tr.
  • Teknosa.com.
  • Joker.com.tr.

Vakıfbank World puanlar ne zaman siliniyor?

Her yıl biriken puanlar sonraki yıla devreder." denildi. 2020 yılında biriken kredi ve banka kartı puanları yeni yıla devredecek. Kamu ya da özel banka ayrımı olmaksızın tüm banka müşterileri kartlarında biriken puanlarını 2021 yılında da kullanabilecek. Bir kampanyaya bağlı olmaksızın kazanılan puanlar silinmiyor.

Yapi Kredi WorldPuan A101 de geçerli mi?

A101 Kapıda market uygulaması kampanyaya dahil değildir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir. ... Yapı Kredi TLcard'lar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

100 WorldPuan kaç TL?

1 TL, 100 Bonus puandır. Yapı Kredi Bankası'na ait WorldCard ile yapacağınız 25 TL'lik harcamanız 1 Worldpuan değerindedir.

Internet alışverişinde Bonus kullanılır mı?

İnternetten yapacağınız alışverişlerinizde, biriktirdiğiniz bonuslarınızı aşağıdaki firmalarda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Kredi kartı puanı nasıl kullanılır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.

Akbank puanları nerede kullanılır?

Akbank kartın anlaşmalı olduğu yerlerde biriken chip para puanları kullanılabilmektedir. Axess üyesi olan yerlerde, pos cihazından yapılan işlemlerde kartta biriken chip paralar kullanılabiliyor.

Yapi Kredi Worldpuan A101 de geçerli mi?

A101 Kapıda market uygulaması kampanyaya dahil değildir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir. ... Yapı Kredi TLcard'lar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

VakıfBank world puan silinir mi?

VakıfBank World Puanımın Bir Anda Yok Edilmesi Kampanya yapıp worldpuan vadediliyor ancak yüklenen World puan yıl sonuna kadar bile hesapta tutulmuyor ve bitiş tarihi yaklaşırken uyarı dahi verilmeden bir anda siliniyor.

ParaPuan ne zaman silinir?

Puan veya kazanılmış hiç bir hakkı silmiyoruz. Her yıl biriken puanlar sonraki yıla devreder. ZİRAAT BANKASI: Müşterilerimizin yaptığı harcamalar nedeniyle kazandığı bankart liralar yıl sonunda silinmiyor. Yeni yıla devredilen para puanlar istenildiği zaman kullanılabilir.

Parapuan hangi marketlerde geçer?

Para puan geçen marketler
  • Adese Market.
  • Bizim Toptan Market.
  • Carrefour.
  • Groseri.
  • Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik.
  • Happy Center.
  • Karafırın.
  • Metro Toptancı Marketleri.
Daha fazla öğe...

Iş bankası maximum puan nerelerde kullanılır?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Kredi kartımda ne kadar puan var?

Kredi kartı puanlarınızı ya da millerinizi online bankacılık üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz. İlgili kartın hesabına internet bankacılığı aracılığıyla girerek kart bilgileri sekmesini tıkladığınızda sayfada kartınızın puan türüne göre toplam puan/mil bakiyesini görüntüleyebilirsiniz.