THY Elektronik bilet nedir?

İçindekiler:

  1. THY Elektronik bilet nedir?
  2. Mali Elektronik bilet nedir?
  3. THY elektronik bilet nasıl alınır?
  4. E-bilet sistemi nedir?
  5. E-bilet kimlere zorunlu?

THY Elektronik bilet nedir?

E-bilet, kâğıt bilet kullanımını ortadan kaldıran biletleme sistemidir. Tüm bilet bilgileriniz elektronik olarak sistemde saklanır ve satış anında tüm bilgileri içeren bir "seyahat belgesi" teslim alırsınız.

Mali Elektronik bilet nedir?

THY'den yapılan açıklamada,”Mali e-bilet, üzerinde Gelir İdaresi Başkanlığı amblemi bulunan, elektronik sertifika ile imzalanan ve yolcularımıza e-posta ile iletilen https://ebiletfatura.turkishairlines.com ve/veya portalı üzerinden yolcularımızın erişimine sunulan belgedir.

THY elektronik bilet nasıl alınır?

Bilgisayarınız, tabletiniz ya da akıllı telefonunuz üzerinden internet sitemize/mobil uygulamamıza girerek veya bize ulaşın sayfamızdaki çağrı merkezimizi arayarak e-bilet satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için rezervasyon sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

E-bilet sistemi nedir?

Elektronik bileti ya da E-bilet — Yolcu ile hava yolu şirketi arasında taşıma hizmetini sağlayan elektronik sözleşmedir. ... E-bilet biletinizi aldığınızı onaylayan belgedir. Uçuş biletinin ödemesi yapıldıktan sonra, E-biletiniz e-posta adresinize gönderilecektir.

E-bilet kimlere zorunlu?

Sinema İşletmelerinin Elektronik Bilet ve Yeni Nesil ÖKC Kullanma Zorunluluğu. Yerli ve yabancı sinema filmi gösteriminde bulunan sinema işletmeleri 1/7/2020 tarihine kadar e-Bilet uygulamasına geçmek, bu tarihten sonra düzenleyecekleri giriş biletlerini e-Bilet olarak düzenlemek zorundadırlar.