Yanak lazer kaç seans?

İçindekiler:

  1. Yanak lazer kaç seans?
  2. Sakal üstü kıllar kaç seans?
  3. Yüze lazer kaç TL?
  4. Sakal üstü epilasyon nedir?
  5. Yüz kılları lazerle biter mi?
  6. Kol lazer epilasyon kaç seans sürer?
  7. Sakal üstü kıllar nasıl yok edilir?

Yanak lazer kaç seans?

Tedavi süreci kişinin cilt rengi, kıl rengi, kılın kalınlığı ve yoğunluğuna bağlı olmakla birlikte vücut bölgeleri için ortalama 4 – 6 seans, yüz bölgesi için ortalama 5 – 8 seans sürer. Kullanılan ilaçlar, hormon bozukluğu vb özellikli durumlar bu süreci arttıracaktır.

Sakal üstü kıllar kaç seans?

Sakal üstü lazer epilasyon ortalama 8 seans sürer. Kılın rengi, yoğunluğu, kalınlığı ve cilt rengi de lazer epilasyon seans sayısında etkendir. Aşırı kalın ve koyu renkli kıl yapısına sahip kişilerde ek birkaç seans daha gerekebilir.

Yüze lazer kaç TL?

Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları
Kadın Yüz Lazer Epilasyon Fiyatları TLSeansPaket
Tüm Yüz293 TL1318 TL
Çene93 TL426 TL
Bıyık93 TL426 TL
Favori93 TL426 TL
Hicri 4 Zilkade 1442

Sakal üstü epilasyon nedir?

Şekilsiz sakal görünümüne yol açan sakal üstü kıllarını, sakal formunu bozmadan kıl köklerini tahrip etme esası ile ortadan kaldıran bu yöntem bölgedeki kalın kılların yapısına uygun lazer epilasyon cihazı seçilerek seanslar şeklinde uygulanmaktadır.

Yüz kılları lazerle biter mi?

Lazer epilasyon uygulama bölgeleri arasında, hormonlardan en çok etkilenen yüz bölgesi en zor sonuç alınan bölgedir. Uğraşılması oldukça zahmetli ve zor olan yüz bölgesindeki tüyler, yüz bölgesine lazer epilasyon yapılarak kesin şekilde yok edilebilir.

Kol lazer epilasyon kaç seans sürer?

Lazer epilasyon tüm vücut bölgeleri gibi kol bölgesinde de ortalama 8 seanstır. Seans sayısı, kişinin cilt rengi ve kıl rengi/kıl yoğunluğu/kıl kalınlığına bağlı olarak değişebilir.

Sakal üstü kıllar nasıl yok edilir?

Merhabalar, sakal üstü kıllarından kalıcı bir şekilde kurtulmak için lazer epilasyondan yararlanmanızı öneririz. Buz Lazer, kalıcı sonuçları ve ağrısız olması ile günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemidir. 80'nin üzerinde ülkede kullanılan Buz Lazer ağrısız, acısız ve son derece konforlu bir sistemdir.