AXA Sağlığım tamam sigortası ne kadar?

İçindekiler:

  1. AXA Sağlığım tamam sigortası ne kadar?
  2. AXA ömür boyu yenileme garantisi nedir?
  3. Ömür boyu yenileme garantisi nasıl alınır?
  4. Ömür boyu yenileme garantisi ne işe yarar?
  5. Ömür boyu yenileme garantisi ne demek?

AXA Sağlığım tamam sigortası ne kadar?

Sağlığım Tamam Sigortası Covid-19 teminatı, en geniş anlaşmalı özel hastane ağı ve Sağlıklı Yaşam İndirimi ile AXA Sağlığım Tamam Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ayda 30 TL'den başlayan fiyatlarla!

AXA ömür boyu yenileme garantisi nedir?

AXA SİGORTA A.Ş. de kesintisiz olarak 3 yıllık sigortalılık süresini doldurmuş ve bu tarihte en fazla 68 yaşında olan sigortalılar Ömür Boyu Yenileme Garantisi için medikal olarak değerlendirilirler. Yapılan değerlendirme sonucu sağlık durumu uygun bulunan sigortalılar Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkı kazanırlar.

Ömür boyu yenileme garantisi nasıl alınır?

Ömür Boyu Yenileme Garantisi Nasıl Alınır? Ömür boyu yenileme garantisi alabilmek için sigorta şirketlerince verilen süre kadar aynı sigorta şirketince sigortaya sahip olunmalıdır. Bu süre bazı sigorta şirketlerince en az 3 yıl olarak belirlenmiş olup en fazla süre yine sigorta şirketinin belirttiği süre kadardır.

Ömür boyu yenileme garantisi ne işe yarar?

Ömür boyu yenileme garantisi, sigorta şirketinin müşterisine ömrü boyunca sağlık sigortasını aynı plan ile yenileyeceği sözünü vermesidir. ... Şöyle ki bazı şirketler 3 yıl sigortalılık süresi sonunda yapacağı değerlendirmede bu garantiyi verirken başka şirketler daha kısa veya uzun bir süre sonunda verebilirler.

Ömür boyu yenileme garantisi ne demek?

Ömür boyu yenileme garantisi, sigorta şirketinin müşterisine ömrü boyunca sağlık sigortasını aynı plan ile yenileyeceği sözünü vermesidir. ... Şirket, geçmiş sigortalılık dönemindeki sağlık durumunu dikkate alarak bu değerlendirmeyi yapar.