Aptamil 2 mama ne zaman kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aptamil 2 mama ne zaman kullanılır?
  2. 2 numara bebek maması ne zaman verilir?
  3. Aptamil 2 numara ne kadar verilmeli?
  4. 2 numara mama kaç ölçek?
  5. Bebelac 2 mama nasıl kullanılır?
  6. Hipp kaşık maması kaç aylıkken verilir?

Aptamil 2 mama ne zaman kullanılır?

Özellikleri: 6. aydan itibaren 9. ayın sonuna kadar kullanılan devam sütüdür. Anne sütüne takviye olarak veya ek gıdalar ile karma beslenmede kullanılır. Aptamil 2, Aptamil Prebiyotik Lif Karışımı ve Nükleotid ilaveli devam sütüdür.

2 numara bebek maması ne zaman verilir?

Devam mamaları (2 numaralı formülalar): 4-9 aylık bebeklere verilir. Protein ve enerji içerikleri daha yüksektir. Anne sütü ile beslenen çocuklara da destek olarak verilir.

Aptamil 2 numara ne kadar verilmeli?

Bebeğiniz 6-9 Aylıksa. Her 30 ml su için 1 ölçek Aptamil 2 Devam Sütü kullanmalısınız. *Aptamil 2 devam sütüne doktorunuzun önerisine göre bebeğinizin 6 ayı dolduktan başlanır. 9 ayı dolana kadar kullanılır.

2 numara mama kaç ölçek?

Her 30 ml su için 1 ölçek Aptamil 2 Devam Sütü kullanmalısınız.

Bebelac 2 mama nasıl kullanılır?

Mamanızı biberon ile içirebilir, yoğurt ile muhallebisini hazırlayabilirsiniz. Dilediğiniz takdirde elma, armut, şeftali, kayısı gibi meyvelerle karıştırabilirsiniz ya da sebze çorbasına ekleyebilirsiniz. Her 30ml su için 1 ölçek Bebelac DevamSütü 2 250 gr kullanınız.

Hipp kaşık maması kaç aylıkken verilir?

Ek gıdaya başlamak için doğru zaman Bebeklere en erken 4'üncü ayın sonundan itibaren ve en geç 6'ncı aydan sonra kaşık maması verilmelidir*.