Allianz asistans hizmeti nedir?

İçindekiler:

  1. Allianz asistans hizmeti nedir?
  2. Allianz musteri temsilcisine nasil Ulasirim?
  3. Allianz dar kasko nedir?
  4. Asistans ne demek?
  5. Trafik Asistans Hizmeti nedir?
  6. Allianz Sigorta dişi karşılıyor mu?
  7. Yardım Hizmetleri Asistans ne demek?
  8. Trafik sigortası çekici hizmeti var mı?
  9. Özel sigorta dişi karşılıyor mu?
  10. Özel sağlık sigortası diş dolgusunu karşılıyor mu?
  11. Allianz BES en az kaç TL?
  12. Otomatik BES ne kadar kesiliyor?

Allianz asistans hizmeti nedir?

Medikal Asistans Hizmetleri Danışman doktor, karşılaşılan sağlık problemi konusunda alınması gereken önlemlerle ilgili katılımcılara tavsiyelerde bulunur ancak tanı koymayıp, ilaç önermez; gerektiğinde acil tıbbi servislere yönlendirir. Tıbbi danışma konusunda katılımcılarımıza 7/24 hizmet verilir.

Allianz musteri temsilcisine nasil Ulasirim?

Allianz Müşteri Hizmetleri Konut Sigortasından Kasko Sigortasına, İşyeri Sigortasından Hayat Sigortasına, Bireysel Emeklilikten Sağlık Sigortalarına, hasar işlemlerinden ambulansa kadar ihtiyaç duyduğunuz her türlü sigortacılık hizmetine, 08 numaralı telefondan ulaşabiliyorsunuz.

Allianz dar kasko nedir?

Allianz kasko sigortası kapsamında cazip fiyat avantajları sağlanan dar kasko, araç sahiplerini ve araçlarını belirli risklere karşı güvence altına alan sigorta türüdür. Zorunlu trafik sigortasından farklı olarak, zorunlu olmamasına rağmen kasko sigortası maddi ve manevi açıdan olası pek çok riske karşı koruma sağlar.

Asistans ne demek?

Asistans, destek ihtiyacı içerisinde bulunan müşteriye/hak sahibine gerekli destek hizmetlerini sağlamak için uygun olan tüm kaynakları vakit kaybetmeden harekete geçirerek, müşterinin/hak sahibinin sorununu çözmek olarak tanımlanabilir.

Trafik Asistans Hizmeti nedir?

Asistans hizmeti, kasko sigortası kapsamında aracın başına gelecek arıza, kaza veya beklenmedik durumlar için sigorta şirketinin sigortalıya sağladığı teminatlar/faydalar olarak tanımlanabilir.

Allianz Sigorta dişi karşılıyor mu?

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigorta poliçesi kapsamında tercih edilmesi durumunda Doğum Teminatı da sağlanmaktadır. Doğum teminatından 18 yaş ve üzerindeki kadın sigortalılar yararlanabilir.

Yardım Hizmetleri Asistans ne demek?

Asistans, destek ihtiyacı içerisinde bulunan müşteriye/hak sahibine gerekli destek hizmetlerini sağlamak için uygun olan tüm kaynakları vakit kaybetmeden harekete geçirerek, müşterinin/hak sahibinin sorununu çözmek olarak tanımlanabilir.

Trafik sigortası çekici hizmeti var mı?

Trafik sigortasına ek olarak tanımlanan faydalardan birisi de yolda kalan araçlara yönelik olarak sunulan çekici teminatı hizmetidir. ... Böyle durumlarda önceden yaptırmış olduğunuz trafik sigortasının kapsamında ek olarak bulunan çekici hizmeti devreye girer.

Özel sigorta dişi karşılıyor mu?

Özel Sağlık Sigortası Diş Teminatı Özel sağlık sigortası diş çekimi, implant, diş beyazlatma ya da diş çekimi gibi işlemleri karşılamamaktadır. Ancak bazı sigorta şirketleri diş tedavileri için ek teminat sunmaktadır. Sigorta poliçenize diş tedavileri için ek teminat ekleterek bu hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Özel sağlık sigortası diş dolgusunu karşılıyor mu?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Diş Tedavisini Karşılıyor mu? ... Herhangi bir ek prim ödemeden sağlık poliçenize eklenen diş paketini, sigorta şirketinizin diş için özel olarak anlaşmalı olduğu hastanelerde kullanabilirsiniz.

Allianz BES en az kaç TL?

Premium Bireysel Emeklilik Planı'na ait minimum katkı payı 125 TL'dir. Premium Emeklilik Planı'nın başlangıç fonu ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir. Allianz Premium Bireysel Emeklilik Planı'na ait katkı payları aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık periyotlar ile ödeme seçeneklerine sahiptir.

Otomatik BES ne kadar kesiliyor?

Çalışanın prime esas kazancının yüzde 3'ü kesiliyor. Asgari ücretli çalışan için ise aylık kesinti tutarı 107 lira.