Kaş arası dolgu zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Kaş arası dolgu zararlı mı?
  2. Iki kaş arası dolgu ne kadar sürer?
  3. Iki kaş arası çizgisi nasıl yok edilir?
  4. Kaş arası çizgisi nasıl yok olur?
  5. Dolguda ödem kaç günde geçer?

Kaş arası dolgu zararlı mı?

Kaş Arası Dolgusunun Bir Zararı Var ? Kızma çizgisi dolgusunda kullanılan dolgu maddesi ve işlem yapanın bir doktor olması çok önemlidir. Hyalüronik asit bazlı dolgular kullanıldığında cilde ve insan sağlığına genelde bir zararı olmaz.

Iki kaş arası dolgu ne kadar sürer?

Ortalama olarak 1 hafta içinde etkisi görülmeye başlanır. Kaş arası dolgu işleminin etkisi 9 ay ile 18 ay arasında değişiklik gösterir. En geç 18 ayda etki tamamen bitmektedir.

Iki kaş arası çizgisi nasıl yok edilir?

Bu sorunu çözmenin en etkili yolu botoks enjeksiyonlarıdır. Botoks enjeksiyonu bu bölgedeki kasların, kasılmasını geçici bir süreliğine önleyerek bu kaslara bağlı olarak oluşan çizgi ve kırışıklıkların hafiflemesini sağlar. Bu bölgedeki çizgilerde altın standart botoks enjeksiyonlarıdır.

Kaş arası çizgisi nasıl yok olur?

Kaş arasındaki çizgiler; botoks veya dolgu yöntemleriyle ortadan kaldırılabilmektedir. Daha derin çizgilerde botoks yeterli olamayabileceği için cilt altına dolgu uygulanabilmektedir. Dolgu uygulaması kaş arası çizgilerine, ince iğneler ile hyalüronik asit enjekte edilmesidir.

Dolguda ödem kaç günde geçer?

Dolgu işleminden sonra hafif bir şişlik ve morluk oluşabilir. Bu yan etkiler normaldir ve 2-3 gün içinde kaybolur. Bu süre zarfında aşırı soğuk ve aşırı sıcak sudan uzak durmanızda fayda olacaktır. Bunun dışına 2 ya da 3 gün içinde şişlik inecek ve dudaklarınız olması gereken dolgunluğuna kavuşacaktır.