Arsa ipotekli kredi hangi banka veriyor?

İçindekiler:

  1. Arsa ipotekli kredi hangi banka veriyor?
  2. Rehin karşılığı kredi nedir?
  3. Nakit karşılığı kredi ne demek?
  4. Bankaların rehin karşılığı verdiği kredi nedir?

Arsa ipotekli kredi hangi banka veriyor?

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank başta olmak üzere diğer bankalar da arsa kredisi veriyor. İşte en uygun arsa kredisi faiz oranları ve hesaplama yöntemleri... 36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. Alınacak olan arsa belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalıdır.

Rehin karşılığı kredi nedir?

İpotekli bireysel kredi, bir teminat karşılığında verilen ve gerçek kişilerin kullandığı bir kredi türüdür. Bankalar veya finansman kuruluşları özellikle yüksek tutarlı ihtiyaç kredilerini genel olarak ipotek karşılığı vermektedir.

Nakit karşılığı kredi ne demek?

Firmaların, vadeli mal/hizmet satışları nedeniyle elde ettikleri senetlerin ve çeklerin teminat olarak alındığı, çek ve/veya senetlere belirli bir marj uygulanmak suretiyle nakde dönüştürüldüğü kredi türüdür. Kısa süreli finansman ihtiyacını karşılamak üzere kullandırılır.

Bankaların rehin karşılığı verdiği kredi nedir?

Kullanmak istediğiniz ihtiyaç kredisi tutarının yüksek ya da gelirinizin kredi geri ödemeleri için yetmediği durumlarda size ait ev, arsa, araba gibi bir malınız varsa bu malı teminat olarak göstererek ipotekli kredi kullanabilirsiniz. Böylece daha yüksek tutarlı krediyi alma imkanınız doğar.