Voltaren jel nedir?

İçindekiler:

  1. Voltaren jel nedir?
  2. Diclofenacnatrium nedir?
  3. Dicloflam kimler kullanamaz?
  4. Voltaren ilaç ne işe yarar?
  5. Dorsilon ilacı nedir?
  6. Mefenoksalon ne işe yarar?
  7. Sirdalud nedir ve ne için kullanılır?
  8. Endol ilaç ne işe yarar?

Voltaren jel nedir?

VOLTAREN EMULGEL etkin madde olarak diklofenak dietilamonyum içeren, jel formunda bir ilaçtır. VOLTAREN EMULGEL topikal kullanılan non-streoidal antiinflamatuvar preparatları olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

Diclofenacnatrium nedir?

Diklofenak (ticari adları ile Dolorex, Voltaren, Diklomec, Dikloron, Dicloflam, Cataflam gibi...) enflamasyonu azaltmak ve ağrıyı dindirmek için artrit ve akut sakatlanmalarda kullanılan bir non steroidal antiinflamatuar ilaçtır. Âdet sancısı ve ağrılı âdet görmede de kullanılır.

Dicloflam kimler kullanamaz?

14 yaş altındaki çocuklar kullanamazlar. Eğer ilacı kullanırken görme bozukluğu, baş dönmesi veya uyku hali hissederseniz doktorunuza haber verin, araba kullanmayın ya da dikkat gerektiren işlerden uzak durun.

Voltaren ilaç ne işe yarar?

Voltaren (diklofenak), ağrı ve iltihap tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilit belirtilerini azaltır. Ayrıca muadili (eşdeğer ilaç) olan Cataflam adet kramplarının tedavisinde kullanılmaktadır.

Dorsilon ilacı nedir?

Tablet Beyaz renkli, bir yüzü DORSİLON baskılı, diğer yüzü düz tablet. sonucu ortaya çıkan kas ağrısı, kramp ve spazmlarda, diş çekiminden sonraki ağrılı dönemlerde güvenle kullanılır.

Mefenoksalon ne işe yarar?

Mefenoksalon kas gevşetici (Magnenat, 1961) ve anksiyolitik olan bir etken maddedir (Tablo 1). Bu madde nöron iletimini inhibe eder ve refleks arkını inhibe ederek iskelet kasını gevşetir.

Sirdalud nedir ve ne için kullanılır?

SIRDALUD MR'ın etkin maddesi tizanidin, santral etki gösteren bir çizgili kas gevşeticisidir. Esas olarak omurilik üzerinde etkisini gösterir ve aşırı kas kasılmasını azaltır. kas kasılmasını azaltmak için kullanılır.

Endol ilaç ne işe yarar?

ENDOL, akut ve kronik romatoid artrit, ankiloz ile birlikte olan veya olmayan spondilit, osteoartrit ve kalça mafsalının dejeneratif hastalıklarında; gut'ta; peritendonit, kapsülit, bursit, sinovit, tendosinovit gibi akut ve kronik hastalıklarda, ayrıca psoriasis ile birlikte görülen artrit'de kullanılır.