SMMM staj başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. SMMM staj başvurusu nasıl yapılır?
  2. Staj defterinin ilk sayfasına ne yazılır?
  3. Adliye stajında ne yapılır?
  4. Stajyer avukatlar avukat girişinden girebilir mi?
  5. Stajyer avukat duruşmaya nasıl girer?
  6. Stajyer avukat kredi çekebilir mi?

SMMM staj başvurusu nasıl yapılır?

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav başvuruları TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden online olarak yapılacak. İlk kez sınava katılacak adaylar, TEOS üzerinden ön başvurusunu yaptıktan sonra bu belgenin yazıcı çıktısını, sınav başvuru dosyası ile birlikte bağlı olduğu SMMM Odası Başkanlığına teslim edecek.

Staj defterinin ilk sayfasına ne yazılır?

Staj defterinin ilk sayfası kişisel bilgilerinizi dolduracağınız sayfadır. Adınızı, soyadınızı, Okul numaranızı, bölümünüzü, kişisel adresinizi, telefonunuzu ve e-posta adresini yazınız.

Adliye stajında ne yapılır?

Bu dönem de stajyerler, staj yaptığı avukatla birlikte duruşmalara girmek, mahkemeler ve idari makamlardaki işleri takip etmek dava dosyaları ve yazışmaları düzenlemek, baro tarafından verilen staj eğitim çalışmalarına katılmak ve baro yönetim kurulu tarafından verilen ve staj yönetmeliğinde gösterilecek diğer ödevleri ...

Stajyer avukatlar avukat girişinden girebilir mi?

Stajyer avukatlar Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine Türkiye Barolar Birliğince verilmiş çipli-akıllı kimlik kartlarını okutarak girebilecekler. ... Aksi takdirde bir süre sonra bu özellikteki karta sahip olmayan stajyerlerimiz avukatlara tahsis edilen kapılardan adliyeye giremeyeceklerdir.

Stajyer avukat duruşmaya nasıl girer?

Madde 19 — Stajyer, avukat yanında staja başladıktan sonra, avukatın yazılı oluru ile onun gözetim ve sorumluluğu altında, sulh hukuk, sulh ceza mahkemeleri ile icra tetkik mercilerinde avukatın takip ettiği dava ve işlerle ilgili duruşmalara girebilir ve icra müdürlüklerindeki işleri yürütebilir.

Stajyer avukat kredi çekebilir mi?

Tüm Baro üyesi Avukatlar ve Stajyer Avukatlar 5,000 TL'ye kadar %1.