Odtü Kıbrıs paralı mı?

İçindekiler:

  1. Odtü Kıbrıs paralı mı?
  2. ODTÜ okul harcı ne kadar?
  3. ODTÜ psikoloji ücretli mi?
  4. ODTÜ Kıbrıstan mezun olunca diplomada ne yazıyor?
  5. ODTÜ Kıbrıs devlet mi?
  6. Kıbrıs'ta ODTÜ üniversitesi var mı?
  7. Odtü Kuzey Kıbrıs Kampüsü Ankara nerede?
  8. Hangi öğrenciler katkı payı öder?
  9. Odtü katkı payını kim öder?

Odtü Kıbrıs paralı mı?

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında İşletme SUNY (New Paltz) Programı'na yerleşen öğrencilerin Hazırlık Programı da dâhil olmak üzere, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde geçireceği dönemler için belirlenen yıllık ücret TC uyruklu öğrenciler için 45.100,00 TL; KKTC uyruklu, Personel, Mezun ve Kardeş İndirimi'nden yararlanan ...

ODTÜ okul harcı ne kadar?

ÖN LİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ
FAKÜLTEMİKTAR (DÖNEMLİK)
Mimarlık, Mühendislik Fakültesi (9. ve yukarı döneminde olan öğrenciler)232 TL
Fen Edebiyat Fakültesi (9. ve yukarı döneminde olan öğrenciler)170 TL
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (9. ve yukarı döneminde olan öğrenciler)187 TL
1 satır daha•BE

ODTÜ psikoloji ücretli mi?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yıllık öğrenim ücreti, TC uyruklular için KDV dahil 45.100 TL'dir. ... 2021-2022 eğitim öğretim yılında dönemlik kayıt harcı KDV dahil 315 TL olarak belirlenmiştir.

ODTÜ Kıbrıstan mezun olunca diplomada ne yazıyor?

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu mezunlarına, ODTÜ Rektörü'nün imzası ile "Türkiye Cumhuriyeti Orta Doğu Teknik Üniversitesi" ibaresini taşıyan ODTÜ diploması verilmektedir. Lisans Programının altında -ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu- ifadesi yer almaktadır.

ODTÜ Kıbrıs devlet mi?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), (İngilizce: Middle East Technical University, METU), tarihinde, zamanın Türkiye Başbakanı Adnan Menderes, Karayolları Genel Müdürü Vecdi Diker ve bir grup akademisyen tarafından Ankara'da kurulmuş bir devlet üniversitesidir.

Kıbrıs'ta ODTÜ üniversitesi var mı?

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KKTC'nin Güzelyurt bölgesindeki yerleşkesinde ODTÜ birikimini ve kalitesini Kuzey Kıbrıs'a taşıyan ODTÜ Kıbrıs'ta halen 15 lisans ve 5 Yüksek Lisans Programı bulunuyor.

Odtü Kuzey Kıbrıs Kampüsü Ankara nerede?

>ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nun yeri tam olarak nerededir? Kampus, Lefkoşa kentinin 50 km batısında, Güzelyurt kentinin 6 km kuzeyinde yer alan Kalkanlı bölgesinde yer almaktadır.

Hangi öğrenciler katkı payı öder?

I-Katkı payı ve öğrenim ücreti ödeyecek öğrenciler: 1 - Birinci öğretim programlarında TC uyruklu olup program süresini aşmış olan öğrenciler katkı payı öder. 2 - İzledikleri yan dal programını program süresinde bitiremeyen yan dal öğrencileri, izledikleri yan dal programı için katkı payı öder.

Odtü katkı payını kim öder?

Katkı payı/ öğrenim ücreti yükümlüsü öğrenciler Birinci öğretim programlarında TC/KKTC uyruklu olup program süresini aşmış olan öğrenciler katkı payı öder. İzledikleri yan dal programı anadal programı bittiği halde devam eden yan dal öğrencileri, izledikleri yan dal programı için katkı payı öder.