Gökhan Demir kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Gökhan Demir kimdir nerelidir?
  2. Atakan Demir kimdir?
  3. Prof Dr Levent Tabak kimdir?
  4. Dr Vildan kayku kimdir?
  5. Saadettin kılıçkap nereli?

Gökhan Demir kimdir nerelidir?

Osman Gökhan DEMİR 1965 Yılında İstanbulda doğmuştur.1989 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra İç Hastalıkları ve tıbbi Onkoloji eğitimini Cerrahpaşa tıp fakültesinde tamamlamıştır.1999 yılında aynı fakültede Doçent,2007 yılında Profesör ünvanı almıştır.1989 yılında Almanya Köln üniversitesinde 1999- ...

Atakan Demir kimdir?

1979 doğumlu Atakan Demir, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İç Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamlayan Demir, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Onkoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Prof Dr Levent Tabak kimdir?

Dr. Levent Tabak 1993-1994 döneminde TÜBİTAK Bursu ile Harvard University Massachusetts General Hospital'da Araştırma Görevlisi olarak görev aldı. ... İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları A.B.D. Bronkoskopi Ünitesi Sorumlusu, İnterstisyel Akciğer Hastalıkları Polikliniği Yürütücüsü olarak görev yaptı.

Dr Vildan kayku kimdir?

Doktor hakkında Türk Tıbbi Onkoloji Derneği aktif üyesidir. Dr. Kayku'nun hem ulusal hem de uluslararası dergilerde kredisinde birçok yayın var. Klinik ilgi alanları Kemoterapi, İmmünoterapi, Hedefli terapi ve Hormon terapisidir.

Saadettin kılıçkap nereli?

1974 yılında Diyarbakır'da doğdu. 1992'de Keçiören Çevre Sağlık Meslek Lisesi, 1998'de Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı.