Netlog lojistik ne?

İçindekiler:

  1. Netlog lojistik ne?
  2. Netlog lojistik kime ait?
  3. Netlog lojistik kaç tır var?
  4. Fabrikada lojistik ne iş yapar?
  5. Lojistik hizmetler nelerdir?
  6. Netlog lojistik kaç aracı var?
  7. Netlog Lojistik ne taşır?

Netlog lojistik ne?

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık, ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,740'ün üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve teknolojiye kadar pek ...

Netlog lojistik kime ait?

Netlog Türkiye'nin lojistik sektöründe faaliyet gösteriyor. 2004 yılında Şahap Çak ve oğlu Gökalp Çak tarafından kurulan, Ülker ile ortaklıkla büyüyen, ardından da Abraaj'a hisselerinin bir bölümünü satan Netlog, yurtdışında aldığı şirketlerle uluslararası bir oyuncu oldu.

Netlog lojistik kaç tır var?

Hali hazırda 1.100 adeti ısı kontrollü/frigo, araçlık dev bir filosuya sahip olan Netlog'un toplam 1.2 milyon metrekare kapalı alandan oluşan 69 tane deposu bulunuyor. www.yesillojistikciler.com olarak bu dev Türk lojistik firmasının Başkan Yardımcısı Gökalp Çak ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

Fabrikada lojistik ne iş yapar?

Lojistik uzmanı; görev aldığı firmanın gönderilerini takip eden, depo faaliyetlerini koordine eden, tedarikçiler ile iletişim kuran, nakliye şirketleriyle birliği yapan ve iyileştirme önerileri sunan kişidir.

Lojistik hizmetler nelerdir?

Lojistiğin alanları
  • Nakliye.
  • Stok yönetimi.
  • Depolama.
  • Paketleme.
  • Malzeme ve ekipman.
  • Sipariş işlemi.
  • Tahmin.
  • Üretim planlama.
Daha fazla öğe...

Netlog lojistik kaç aracı var?

Kara yolu operasyonlarındaki tecrübemize “komple” güvenebilirsiniz. 3.900'ü aşkın araca sahip özmal filomuz ve 20.000'den fazla onaylı tedarikçi filo havuzumuzla yüklerinizi Türkiye'nin her noktasına hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz.

Netlog Lojistik ne taşır?

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve teknolojiye kadar pek ...