Sefamerve kargo ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Sefamerve kargo ne zaman gelir?
  2. Kargo takip kodu nasıl alınır?
  3. Moda Selvim kargo takip nasıl yapılır?
  4. Sefamerve ürün değişimi nasıl yapılır?
  5. ModaSelvim sipariş edilen ürün kaç günde geliyor?
  6. Modanisa kargom nerede butonu?

Sefamerve kargo ne zaman gelir?

Turkiyede Sadece ilk olarak sefamerve.com da. Haftasonu ve Tatil gunleri Haric. 24 Saat icerisinde kargo. 800 km mesafeye kadar uzakliklar. Kargoya verildikten sonra 1 gun icerisinde teslim. Hergun saat 15:00'a kadar verilen siparisleriniz istanbul ici 24 saat icerisinde teslim.

Kargo takip kodu nasıl alınır?

İnternetten alışveriş yaptıysanız bu kod, sipariş sayfasından öğrenilebilir. Bunun yanında kargonuz firmaya verildikten sonra telefonunuza takip kodu da gönderilecektir. Kodu kaybetmeniz durumunda kargo firmalarının müşteri destek hatlarını arayarak veya şubeye giderek kodunuzu öğrenebilirsiniz.

Moda Selvim kargo takip nasıl yapılır?

Siparişiniz kargoya verildikten sonra tarafınıza e-mail ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Üyelik girişi yapamıyorsanız, 52 52 nolu telefon numaramızdan müşteri hizmetlerimize bağlanabilir, kargo durumunuzu sorgulatabilirsiniz.

Sefamerve ürün değişimi nasıl yapılır?

Satın aldığınız ürünle ilgili iade ve değişim işlemi yapmak isterseniz, henüz kargolanmayan ürününüzü Sefamerve Sipariş Takip bölümünden iptal edebilirsiniz. Eğer siparişiniz kargolandıysa, ürün elinize ulaştıktan sonra 14 gün içinde iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

ModaSelvim sipariş edilen ürün kaç günde geliyor?

Üç gün içerisinde teslim alamazsanız paketiniz ModaSelvim.com'a iade edilir. Türkiye'nin neresinde olursanız olun adresinize kargo gönderiyoruz. Türkiye sınırları içerisindeyseniz siparişiniz en geç 3-4 iş günü içerisinde elinizde olacaktır.

Modanisa kargom nerede butonu?

Siparişinizin durumunu öğrenmek için: Üye girişi yaptıktan sonra ilk adımda ana sayfada sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza (Hesabım sekmesinde); ardından açılan menüde "Siparişlerim" butonuna tıklayın. Gelen sayfada, durumunu sorgulamak istediğiniz siparişin satırında bulunan "Görüntüle" butonuna tıklayın.