Karabük Üniversitesi kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Karabük Üniversitesi kayıtları ne zaman?
  2. Karabük Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?
  3. Üniversitede beklemeli öğrenci ne demek?
  4. KBÜ Unika giriş nasıl yapılır?
  5. Lisans beklemeli öğrenci nedir?
  6. Pasif öğrenci ne demek 1 sınıf?
  7. Unika giris nasil?

Karabük Üniversitesi kayıtları ne zaman?

Karabük Üniversitesi 20 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Duyurusu Yayınladı Karabük Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre yeni kayıt işlemleri 04 – tarihleri arasında e-devlet üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Karabük Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

Peki Karabük Üniversitesi ders seçimi nasıl yapılır? 1- 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi Ders Seçimleri 16 – tarihleri arasında internet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Elektronik ortam dışında kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır.

Üniversitede beklemeli öğrenci ne demek?

Öğrenciler her yarıyılın başında ve akademik takvimde belirtilen süre içerisinde danışmanının denetiminde dersleri seçerek kayıtlarını yenilemek zorundadır. ... Kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrenciler beklemeli öğrenci olarak adlandırılır; bekleme süresi azami eğitim-öğretim süresine dahil edilir.

KBÜ Unika giriş nasıl yapılır?

Sınav Platformuna giriş yapmak için http://sinav.karabuk.edu.tr/ linkini tıklayın. Sisteme girişte kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. Şifreniz ise T.C. Kimlik numaranızdır.

Lisans beklemeli öğrenci nedir?

Bu bir yılın sonunda başarılı olan öğrenciler takip eden akademik yılın başında Üniversite'deki programlarında derse başlarlar; başarılı olamayanlar ise beklemeli öğrenci konumuna geçer ve derslere devam edemezler. ... Geçiş için başvuruda bulunmayan öğrencilerin Üniversite ile ilişikleri otomatik olarak kesilir.

Pasif öğrenci ne demek 1 sınıf?

Öğrenciler üniversitede ders seçimi yapmak zorundadır. Ders seçimi yapmayan öğrenciler genellikle pasif öğrenci statüsüne dahil edilir. Üniversitede öğrenciler istediği zaman kayıtlarını dondurabiliyor. Dondurulma işlemleri sonrası öğrenciler pasif öğrenci olarak adlandırılıyor.

Unika giris nasil?

Sınav Platformuna giriş yapmak için http://sinav.karabuk.edu.tr/ linkini tıklayın. Sisteme girişte kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. ... Sisteme giriş yapamamanız durumunda, OBS sistemine giriş yaparak T.C. Kimlik numaranızı kontrol etmeniz gereklidir.